11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiDe doi bani speranta?

De doi bani speranta?

Lumea fotbalului incearca sa incurajeze Universitatea, sugerindu-i sa lupte pina in ultima etapa, ceea ce probabil se va si intimpla. Mai sint zece etape, orice este posibil, inclusiv salvarea noastra. Nu meciul cu liderul campionatului ne-a aruncat in deznadejde, ci celelalte 11 partide pierdute pina la intilnirea cu Steaua. Lutu, care duminica a fost foarte aproape de egalare (in minutul 82, portarul Tudor a salvat miraculos, in extremis, cu piciorul, sutul lui Lutu), zice ca oltenii sint la pamint cu psihicul. La conferinta de presa a lui Staicu, acesta a lasat sa se inteleaga si altceva, ca pregatirea de iarna n-ar fi fost cea mai buna. Sigur, critici se pot face multe acum, dar e prea tirziu.


Mai sint sanse de scapare? Cum Craiova nu accepta alte combinatii („Mai bine cu onoare decit fuzionare“), ne-a mai ramas sansa matematica. Paradoxal, dar mai sint sanse de salvare! Il inviem si pe Petrache Lupu, ne rugam si la Dumnezeu si incepem lupta printr-o victorie la Cluj. Duminica, in meciul cu Steaua, oltenii au fost, de multe ori, chiar peste lider, s-au daruit altfel decit in alte partide. Un gol stupid, lipsa sansei, cit si unele erori de arbitraj au facut ca Universitatea sa bifeze cea de-a 12-a infringere.


Acum? Par a fi sperante de doi bani, cum ar zice mucalitii olteni. Cea mai controversata problema, care ne-ar putea duce probabil chiar la desfiintare, ramine insa viitorul echipei. Pina ieri, reprezentantii Consiliului Local Craiova nu si-au anuntat intentia oficiala de a demara eventuale negocieri cu Dinel Staicu, iar celelalte variante (Gigi Netoiu, Gica Popescu, Mircea Dinescu, straini s.a.) ramin, deocamdata, in stand-by.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS