23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiConsiliu pentru salvarea lui Dinel

Consiliu pentru salvarea lui Dinel

Dupa plecarea lui Mircea Rednic, Dinel afirma ca a facut o mare greseala cind a stat deoparte si l-a lasat pe „Puriu“ impreuna cu Badea sa conduca Stiinta pe banii lui. Patronul si-a asumat recent o alta eroare, aceea de a-l lasa pe Pavel Badea sa pregateasca si sa inceapa un retur de pe ultima pozitie in clasament, desi cu o saptamina inainte spunea ca e pregatit sa mearga pe mina acestuia cu riscul retrogradarii. Totusi, in saptamina patimilor lui Badea, cu doua meciuri cruciale la Constanta, Dinel ii dadea deja ultimatum antrenorului, dezvaluind chiar ca are anticamera plina de solutii pentru inlocuirea sa.


Nici vorba insa de inghesuiala pe postul lui Badea. Demisia „Samuraiului“ l-a gasit descoperit pe Dinel. Uite Panduru, nu e Hizo, vine Halagian, nu vrea Cirtu, pina la urma cei zece antrenori cu care se lauda Dinel ca negociaza au disparut in ceata.


Criza de idei a patronului a nascut un „Consiliu de Salvare“, pe mina caruia Dinel pare sa fi incredintat soarta echipei in ultima parte a campionatului. Probabil ca Dinel prevede un final de sezon deloc convenabil si incearca sa se eschiveze din nou de responsabilitate. Pentru ultimele 13 etape a scos la inaintare acest „Consiliu de Salvare“, menit sa il scape de cocoasa pe care scrie retrogradare.


Patronul a inceput deja sa vorbeasca despre respectivul Consiliu ca fiind vocea galeriei, desi nimeni nu a primit mandatul sa propuna un antrenor din partea suporterilor. Membrii „Consiliului de Salvare“ au inghitit galusca. Disperati din cauza ultimelor rezultate si din dorinta de a pune umarul sa scoata echipa din mocirla in care se afla, au intrat ei pina la git in ea. In ce alta situatie Dinel i-ar fi lasat pe suporteri sa aleaga antrenorul, dupa ce in urma cu un an i-a luat la bataie pentru ca nu au acceptat varianta Marius Lacatus?


Ecuatia lui Dinel e simpla: pe Rednic l-a pus Badea antrenor, Badea s-a autonumit principal, Mititelu l-a adus pe Iovan, Neagoe a raspuns si el de echipa cite o zi, iar suporterii l-au propus pe Bondrea. Numai patronul nu a avut treaba cu vreunul dintre cei care au antrenat Stiinta in actualul sezon. Probabil ca, dupa judecata lui Dinel, Craiova se poate salva datorita eforturilor sale, sau poate retrograda in urma interventiei „Consiliului de Salvare“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS