17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiDespre umilirea celor din urma

Despre umilirea celor din urma

Universitatea este pe ultimul loc, iar patronul echipei este cercetat de PNA. Timisoara se pregateste pentru evitarea retrogradarii cumparind cinci jucatori de la FC National, chiar si pe antrenorul Cosmin Olaroiu. Dinel Staicu declara, in gluma, ca se pregateste de… inchisoare, unde o sa-si scrie, probabil, memoriile. FC Arges, cu Sorin Cirtu antrenor, ar vrea sa inceapa cu dreptul returul. Cam astea sint informatiile la vedere si care se refera direct si indirect la ceea ce este Stiinta acum: cea din urma.


Ce s-ar putea intimpla in Banie in acest an? Numai Dumnezeu stie, caci incurcate sint caile de scapare de umilinta pe care o traiesc suporterii olteni. Am ajuns ciuca batailor acasa (in tur, doar doua victorii din sapte meciuri) si tinta bancurilor lui Borcea&comp. Sint voci care pretind ca Staicu s-ar putea retrage de la echipa mai devreme de vara acestui an, poate chiar in lunile urmatoare!


Scenariul cu mutarea echipei FC National in Banie nu a fost abandonat, dar se zvoneste ca, din asocierea Universitatii cu FC National, ar rezulta o alta denumire surpriza: ar fi vorba de (re)aparitia unei formatii cu denumirea de Stiinta, adica numele sub care oltenii au promovat in Divizia A, in 1964. Scenariul acesta ar cuprinde implicarea unor nume cunoscute din fotbalul local, cit si alti investitori. Pina la vara nu mai este mult, dar nimeni nu a confirmat un asemenea scenariu. Cu alte cuvinte, obiectivul nostru ramine cel arhicunoscut: evitarea retrogradarii.


Cei din „Craiova Maxima“ sint intr-o permanenta stare de nedumerire. „Ne uitam de citeva saptamini la clasamentul turului si plingem. Cum este posibil asa ceva?“, se intreba Nae Ungureanu. Dar pe cine mai intereseaza in Craiova ca ei, fotbalistii legendarei echipe de acum doua decenii, au jucat si cu rupturi musculare pentru culorile clubului, ca au scris istorie in Europa fotbalistica?! Avem circ mediatic cu PNA, memorii, show Becali, Staicu, Mitica Dragomir… Ei cu euroii, altii someri : Negrila, Tilihoi, Donose…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS