15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăOpiniiEroii de ieri si de azi

Eroii de ieri si de azi

Pavel Badea a demisionat, iar inca finantatorul Dinel Staicu s-a reinstalat si in functia de presedinte executiv al clubului. Cu toate acestea, problemele care sint la club nu s-au limpezit. Starea de incertitudine financiara care se prefigureaza dupa turul acestui campionat si tensiunile din interiorul lotului nu au cum sa dispara printr-o demisie fortata sau doar prin declaratii ale patronului.

Ocupat cu afacerile, probabil ca Dinel Staicu va „conduce“ clubul mai mult prin telefon, sau Mugurel Staicu, fratele patronului, strain de fenomen, va fi „number one“ pe Unirii 86. Sigur, el ar putea fi ajutat de colaboratori, cum ar fi Biju, dar nu cred ca ei ar putea reprezenta emblema echipei Universitatea. Chiar si la o cafea cu un observator… N-am nimic cu cei doi, sint oameni deosebiti, pot fi, probabil, buni executanti, dar nu pot intelege de ce fostii fotbalisti ai „Craiovei Maxima“ nu au loc la clubul-fanion. Pina si Netoiu a tinut cont de asta… Dobrin, observator la meciul cu „Poli“ Iasi, s-a interesat vineri seara de viata colegilor lui, marii fotbalisti ai Stiintei…

Chiar asa, ce fac acestia? Stefanescu a plecat ieri in Siria, Negrila si Donose asteapta ca patronul Stefanoiu de la Novaci, revenit din SUA, sa-si puna semnatura pe contracte, Tilihoi are viza de Siria si are bagajele facute pentru a pleca la Damasc, Ungureanu a fost „decapitat“ de un iraniano-suedezo-oltean (Paul Valuta), Ticleanu antreneaza pe Hassania Agadir (Maroc), dar inca n-a semnat contract, Irimescu si Cirtu sint galateni, Balaci este iarasi la Dubai, Geolgau este angajat la o firma privata din Banie, Camataru are afaceri prospere. Doar Silviu Lung este antrenor cu portarii la Universitatea, iar Aurica Beldeanu este angajatul Consiliului Judetean Dolj la centrul de copii si juniori Universitatea. In club? Nimeni!

Chiar sa nu-si dea seama Dinel Staicu de capitalul de imagine (si nu numai) al celor din „Craiova Maxima“, cei care au facut istorie in fotbalul european?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS