21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiInca o improvizatie?

Inca o improvizatie?

Staicu a lasat sa „rasufle“ in presa ca s-ar fi inteles deja cu Mircea Rednic sa-i ofere conducerea tehnica a Universitatii dupa meciul de simbata de la Bistrita. Cum ar veni, Napoli a fost doar un soi de interimar, pentru trei etape, deci peste Mitica Marcu, un alt interimar, cu doar doua etape la activ. In aceste conditii, Pavel Badea a devenit un recordman, el asigurind pentru sapte etape trecerea de la un antrenor la altul.

Interimatul este o solutie timpita, dar care la Universitatea se foloseste din ce in ce mai des. Nu sintem printre partizanii lui Napoli, dimpotriva, dar ne-a apucat risul cind am auzit ca Staicu nu l-ar inghiti in primul rind pentru ca a fost adus de fostul presedinte. Pai, daca e pe asa, Rednic este mai prieten tot cu Mititelu, in nici un caz cu Staicu!

Prin urmare, n-ar fi exclus ca, daca il aduce pe Rednic, Dinel sa se trezeasca prost dispus intr-o dimineata si sa nu-l mai inghita pe „Puriu“ pe motiv de prietenii interzise. Oricum, nu intelegem in ruptul capului de ce Pavel Badea, mina dreapta a lui Staicu, nu ii sugereaza patronului sau sa-si caute antrenor pe linga casa. Nu de alta, dar daca pe Lacatus l-au gonit unii din oras pentru ca este stelist inrait, poate li se pune pata si pe Rednic, rapidist si dinamovist in acelasi timp! Cu oltenii, mai ales la fotbal, cel mai bine se inteleg tot oltenii. Badea o stie bine, Staicu poate mai putin, si tocmai de aceea actualul presedinte da impresia ca acum improvizeaza si ca pentru la vara are o alta solutie pentru postul de antrenor. Noi avem o banuiala, dar, deocamdata, nu dam numele…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS