20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiRevolutie mincinoasa

Revolutie mincinoasa

Daca nu si-ar fi batut joc de fotbalisti cit timp a fost seful LPF, adica de la infiintare si pina acum, merita sa plingem dupa Mitica Dragomir. Prieten doar cu patronii sau investitorii din fotbal, ziceti-le cum vreti, Mitica a ignorat in permanenta dreptatea atunci cind aceasta era de partea jucatorilor. Toata treaba murdara o faceau comisiile, incredibil de multe, aflate in subordinea LPF, deci controlate de Dragomir. Luni, Adunarea Generala a FRF, manipulata de Mircea Sandu si Giovani Becali, i-a luat lui Mitica exact acele comisii care ii confereau putere „Oracolului din Balcesti“.

Problema este insa ca Mircea Sandu si Giovani Becali inspira multora mai putina incredere chiar decit Dragomir. Iar ideea, care tinde sa devina generala, este ca daca a fost rau cu Mitica va fi de doua ori mai rau cu Sandu si Giovani. Iata ce inseamna realitatea cruda din Romania, valabila peste tot, nu doar in fotbal: a fost rau cu raul, dar va fi si mai rau fara rau!

Oricum, dupa ceea ce s-a intimplat luni la FRF, fotbalul romanesc este pe picior de razboi. Chiar daca a pierdut net o batalie importanta, Mitica Dragomir nu va accepta cu siguranta statutul de victima si va muta probabil scandalul pina in parlament, acolo unde este si deputat PRM. Si stiti cum face PRM atunci cind unuia dintre oamenii sai puternici i se confisca jucariile preferate…

Din pacate, ceea ce se intimpla acum in fotbalul romanesc nu este deloc bine. Lumea, suporterii, toti cei care s-au saturat de porcariile din campionatul intern, sperau ca o data cu Dragomir sa pice Mircea Sandu, Vali Alexandru, Kassai, Boc si ceilalti care si-au batut joc de toate regulamentele, nu si de „Legea Banului“. Asa insa, furind comisiile care judeca fotbalul romanesc de la Mitica si Vali Alexandru si trecindu-le in subordinea lui Mircea Sandu si Bela Kassai, n-am facut nici o afacere. Murdaria ramine la locul ei, ba se va si extinde.

Uitindu-se cu gura cascata cum smecherii din Bucuresti trateaza cu nesimtire fotbalul, romanul simplu, care viseaza ca prostul la o tara fara hoti, a ramas cu o mare nelamurire: unde o fi generatia aia „de Aur“ care se tot batea in piept ca va conduce si va curata fotbalul nostru?

Probabil ca asteapta la stop, dar habar n-are sa treaca strada fara sa fie tinuta de minuta de Giovani Becali…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS