14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiBadaluta, copilul abandonat

Badaluta, copilul abandonat

Dupa mintea unora, la Universitatea doar conducatorii sint „sfinti“ si nu gresesc niciodata. In rest, Staicu si ai lui l-au calcat in picioare pe Marius Sava, obligindu-l sa plece in exil, l-au facut pe Daouda in fel si chip cind ivorianul a recunoscut ca este om si l-ar tenta sa se duca la un salariu de zece ori mai mare, pe Cirtu l-au acuzat ca „a cocosat psihic echipa“ dupa ce Sorin a produs cam cinci din cele sase milioane de euro pe care Dinel le cere acum pe jucatori…

Ultima „isprava“ a conducerii este pozitia pe care a adoptat-o fata de nefericitul Badaluta. Probabil ca asa este, Badaluta o fi vrut sa „imprumute“ definitiv geaca aceea buclucasa din Italia, dar de aici si pina la tratamentul pe care i l-a aplicat Dinel este cale lunga.

Sa fiti convinsi ca gestul lui Badaluta nu este ceva nou printre fotbalisti. Inaintea lui, multi au reusit sa ramina imbracati cu hainele „imprumutate“ din magazinele occidentale si aproape la fel de multi au fost prinsi cu „mita in sac“. Nu dau nume, dar la doua astfel de intimplari delicate (una in Italia, alta in Germania) am fost martor si imi amintesc cum conducatorii cluburilor respective au facut tot posibilul sa nu-si faca jucatorii de ris, ajungind in cele din urma la intelegere cu oamenii legii.

Acum, insa, prima grija a conducerii oltene a fost sa tipe ca Badaluta nu avea contract cu Universitatea, de parca ajunsese in Italia ca turist, dupa care Staicu a ajutat din rasputeri presa sa-l prezinte pe fotbalist drept un mare infractor. Pun pariu ca, daca ar fi fost in locul lui Staicu, Mircea Lucescu, cel mai mare antrenor din Romania, s-ar fi batut din rasputeri sa-si salveze jucatorul, „Il Luce“ fiind in stare sa-i faca hoti chiar pe proprietarii supermarketului respectiv…

Fara suparare, dar Dinel este mai vinovat chiar decit Lucian Badaluta. Pentru ca Lucian este tocmai inventia patronului, la fel ca Miclea, Radulea si Curteanu. Badaluta fusese adus la Universitatea de Staicu. Nu i-l ceruse nici un antrenor. Deci, pentru patron, Lucian era ca si un copil, ca doar Dinel s-a laudat ca ii daduse bani sa-si cumpere casa. Din pacate, la prima greseala, „copilul“ s-a trezit aruncat la gunoi tocmai de „parintele“ sau. Asa ceva nu se face nici macar in fotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS