11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăOpiniiPacaleala de la Norcia

Pacaleala de la Norcia

Cine a fost smecher a „driblat“ elegant „Norcia Winter Cup“. De fapt, toata smecheria era sa te pricepi la „fenomen“ si sa realizezi din timp ca turneul de la Norcia nu prea mai intereseaza pe nimeni.

Singurul oltean implicat in fotbal care a inteles situatia a fost Sorin Cirtu. Din pacate, pentru ca Dinel l-a „fabricat“ cu citeva luni in urma, Cirtu nu a mai apucat sa salveze Universitatea de o deplasare inutila la Norcia, absolvindu-i in schimb pe galateni de niste amicale cu echipe romanesti, disputate in… Italia.

Intr-un fel, era de asteptat ca alb-albastrilor sa li se infunde la Norcia, pentru ca prea au ametit lumea cu turnee la care mai degraba doar au visat. Apoi, e greu de ghicit cum se impaca noul antrenor cu situatia, Napoli constatind ca lucreaza intr-o incertitudine suparatoare.

Dar, daca tot au plecat pina in Italia mai mult ca sa fie drumul cu oameni, elevii lui Nicolo Napoli vor cauta probabil sa profite la maximum si de cele citeva avantaje pe care le ofera clima si terenurile de la Norcia. Si poate ca, de acum incolo, se va gasi si cineva care sa inteleaga ca Universitatea merita in vacante turnee decente, ceva in genul celui angajat in Franta de… Sorin Cirtu (partea cu amicalele, pentru ca de cazare s-au ocupat si atunci altii, facind-o praf!).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS