16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăOpiniiMariko, un „second hand“ de 500.000 de euro

Mariko, un „second hand“ de 500.000 de euro

Pe Mariko Daouda, Cirtu l-a gasit rezerva de rezerva cind a venit la Universitatea. Cum pe Sorin nu-l insala ochiul, ivorianul a fost imbracat imediat in tricou de titular si din acel moment pe Staicu a inceput sa-l manince palma…

Luat de Dinel de la „second hand“, pe nimica toata, Daouda a ajuns, multumita lui Cirtu, la cota de 500.000 de euro! Aceasta este oferta celor de la Sahtior Donetk, pe care Dinel, ca doar nu este nebun sa refuze bani, a acceptat-o urgent.

Daca in cele din urma va fi vindut, Mariko Daouda va baga in vistieria Universitatii o suma frumusica. Asa ar fi logic, pentru ca ar mai fi si o varianta anormala, aceea ca banii sa se „piarda“ cine stie pe unde…

Pe de alta parte, plecarea lui Daouda ar lasa echipa cam saraca in linia defensiva. Mariko se impusese ca titular cert, plus ca devenise repede unul dintre cei mai simpatizati jucatori ai Universitatii. Priza deosebita pe care o avea la suporteri nu prea l-a ajutat insa in interiorul echipei, citiva dintre actualii senatori de drept ai Universitatii strimbind din nas atunci cind venea vorba despre calitatile fotbalistice ale ivorianului.

Oricum, este de observat ca Dinel a prins gustul vinzarii de jucatori, la fel ca si omologul sau de la Steaua, Gigi Becali. Sint insa si multe deosebiri. Altfel, daca ar fi sa calculam cit a investit Becali la Steaua si cit a bagat Staicu in Universitatea, diferenta ar fi uluitoare, „al nostru“ fiind mic copil.

Apoi, in timp ce Gigi Becali l-a dat pe Raducanu, dar l-a luat pe Dica (plus ca se afla in tratative avansate cu Dorinel Munteanu, jucator pe care Staicu se lauda ca-l aduce ba la Craiova, ba la Resita), Dinel inca n-a cumparat nimic.

L-o bate gindul pe patronul oltean sa se lase de fotbal? N-ar fi exclus, din moment ce ieri ne-a dat chiar si pretul: ii punem pe masa sase milioane de euro (!!!) si ne da echipa! Pai, la banii astia, mai bine negociem cu Netoiu si poate cumparam vreo zece echipe, dupa care nea Gigi ne ajuta sigur sa vindem si jucatori. La Sahtior Donetk, de exemplu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS