21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăOpiniiUniversitatea - echipa fantastica

Universitatea – echipa fantastica

Se pare ca Universitatea nu va fi in stare nici in aceasta vacanta sa cumpere jucatori valorosi. Una dintre probleme ar fi ca fotbalistii adevarati sint scumpi, desi, stiti cum se spune, obrazul subtire cu cheltuiala se tine…

Interesant este ca in toiul fiecarei perioade de transferari Universitatea tine capul de afis in privinta intentiilor. Asa ca, stiind foarte bine ca au buzunarele cam strimte, sefii Craiovei se distreaza jonglind cu nume mari – Gica Popescu, Dorinel Munteanu, Adrian Ilie, Nicolae Dica s.a.m.d. – care nu vor intra decit in echipele fantastice ale Universitatii, nicidecum in cea care, etapa de etapa, incearca sa apere blazonul clubului oltean.

E greu de spus cine este mai sef in actuala structura a Universitatii. Impresia noastra este ca tot Staicu conduce, dar cind vine vorba de achizitii oamenii se invita unii pe altii sa scoata bani din buzunar. Adica, exact gestul care ii displace profund lui Dinel, omul recunoscind ca nu face afaceri decit cu bani putini!

Nu va fi un capat de tara daca nu vom face nici acum achizitii spectaculoase. Iar asta pentru ca inca avem un nucleu de echipa solid care, macar in acest retur, se va descurca si „cirpit“ pe ici pe colo.

In schimb, perspectiva este sub orice critica, desi promisiunile curg cu nemiluita, ca vorbitul este pe gratis. De fapt, tocmai din aceasta cauza Staicu si „staff“-ul sau tin probabil la experimentul cu Universitatea mai mult decit la orice afacere pe care o invirt. Pentru ca, indiferent ca investesc un leu sau o suta de dolari intr-o echipa care ar avea nevoie de milioane ca sa se apropie de valoarea de alta data, conducerea are publicitatea asigurata. Cam multe sacrificii pentru un scop care nu-i foloseste decit lui Staicu si care in nici un caz nu va aduce titlurile promise pentru Universitatea…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS