16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateParalela 45 şi hotelurile Güral Premier Antalya, parteneriat de lux pentru turiştii români

Paralela 45 şi hotelurile Güral Premier Antalya, parteneriat de lux pentru turiştii români

Agenţia de turism Paralela 45 a prezentat, la hotelul Güral Premier Belek, Antalya, rezultatele colaborării în 2023 cu partenerii turci, reprezentanţii hotelurilor Güral Premier Antalya. Anul 2023 a fost marcat de un număr record de turişti români care au mers în vacanţă în Antalya (430.000), în contextul interesului scăzut pentru litoralul românesc şi bulgăresc. La acest aflux de turişti a contribuit din plin Paralela 45, care a asigurat plecări către Antalya din toate oraşele, cu zboruri charter noi din Braşov, Constanţa, Craiova, Satu Mare şi Suceava. Confortul de lux al turiştilor a fost asigurat de hotelurile Güral Premier din Tekirova şi Belek.

Alin Burcea (CEO Paralela 45), a precizat că Antalya a fost destinaţia aleasă în 2023 de aproximativ 430.000 de români, potrivit datelor puse la dispoziție de aeroportul din Antalya. Dintre aceştia, 2.600 au venit în Antalya, la hotelurile Güral Premier, cu Paralela 45.
„Lăcrăm împreună (cu reprezentanţii Güral Premier – n.r.) de aproximativ şapte ani, avem exclusivitate pentru ambele hoteluri şi suntem primii la vânzările în România anul acesta. Celor 2.600 de turişti le-au plăcut produsele şi pachetele oferite de noi”, a explicat Alin Burcea.


Este cu mult peste numărul de turişti din 2019, înainte de pandemie. În 2019, au mers în Antalya aproximativ 270.000 de turişti români. Numărul turiştilor români în Antalya a crescut în 2023 cu circa 30% faţă de 2022.

Un an bun pentru hotelurile Güral Premier

În 2023, hotelurile Güral Premier din Belek şi Tekirova, au primit în total circa 50.000 de turişti. Arslan Atalay, general manager la Güral Premier Hotels, a explicat că anul 2023 a fost unul bun.


„Au fost 2.600 de turişti aduşi de Paralela 45. Este o cifră foarte bună, având în vedere că a fost un sezon dificil din cauza dezastrului care a avut loc în Turcia, în acestă primăvară (cutremurul din februarie, din sudul şi estul Turciei – n.r.). Românii nu ne-au uitat şi au ales Turcia pentru a-şi petrece vacanţa. Sperăm că şi în viitor hotelurile Güral să fie alegerea dumneavoastră pentru vacanţa în Turcia”, a declarat Arslan Atalay.

Şi hotelurile Güral au depăşit rezultatele avute înainte de pandemie. În 2022, a fost atinsă cifra de afaceri din 2019.

Ce oferă hotelurile Güral Premier

Hotelul Güral Premier Tekirova este contruit în stil arhitectural specific turcesc, pe o suprafata de 200.000 mp. Este alcătuit din mai multe clădiri cu două sau trei etaje şi are, în total, 674 de camere. Güral Premier Tekirova este situat în Tekirova, la 17 km de Kemer şi la 75 km de aeroportul din Antalya.
Hotelul are patru retaurante, club pentru copii pe o suprafata de 3.600 mp, centrul Quu Spa pe 3.500 mp, o sală de fitnes, un centru comercial, baruri situate în diferite locuri, un amfiteatru imens şi discoteci în aer liber și interioare.

Güral Premier Belek este situat la 1 km de oraşul Belek şi la 35 km de aeroportul din Antalya.
Hotelul este construit tot în stil arhitectural tradițional turcesc pe o suprafaţă de 130.000 mp, între păduri de pini. Hotelul pune la dispoziția turiştilor mai multe restaurante, un aquapark de 15.000 mp, un Kidsclub, plus zone de joacă interioare şi exterioare. La acestea se adaugă o scenă pentru divertisment, zonă pentru muzică live, discotecă şi centru de tenis cu 8 terenuri. Pe plajă sunt disponibile cursuri de navigație, surfing și wakeboard.

Preţuri early booking la hotelurile Güral Premier

Paralela 45 a început deja vânzările vacanţelor în Antalya, cu preţuri destul de bune.
De exemplu, la hotalul Güral Premier Tekirova, o cameră „Delux Room” pentru două persoane, în perioada 1-8 iunie 2024, costă acum 3.036 euro. Masa este Ultra All Inclusive, iar în acest preţ intră biletele zborului Otopeni-Antalya şi retur, transfer aeroport şi taxele de aeroport. O cameră „Deluxe Superior Plus Family Room” se vinde la 5.303 euro.


La Güral Premier Belek, aceeaşi cameră „Delux Room” se vinde cu 2.788 euro. Trebuie spus că, în iulie, aceelaşi tip de cameră poate ajunge la aproape 3.100 euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS