22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJaponia: Glamping, popular în timpul pandemiei

Japonia: Glamping, popular în timpul pandemiei

Mulți turiști din Japonia se bucură de „glamping”, deoarece experiențele de camping de lux le permit să mențină distanțarea socială față de ceilalți, în contextul pandemiei.

„Glamping”, care combină cuvintele „plin de farmec” și „camping”, implică șederi confortabile în facilitățile furnizate cu paturi și alte facilități, în timp ce sunt înconjurate de un mediu natural bogat. Un site de glamping din orașul Miyazu din nordul Kyoto a atras recent mulți turiști. Site-ul oferă corturi mari și băi private în aer liber.

Duminică, o familie a fost văzută jucându-se într-o piscină rezervată utilizării lor private. Alți camperi prindeau insecte. Operatorul site-ului spune că cele opt corturi de la Kyoto și Prefectura Shiga învecinate sunt rezervate complet luna aceasta. Acesta spune că veniturile sale au crescut în comparație cu anii precedenți. Un oficial al companiei spune că au primit mai multe cereri decât la începutul acestui an, deoarece mai multe familii vizitează site-urile de glamping pe fondul focarului de coronavirus. Operatorul crede că glamping-ul câștigă popularitate, deoarece le permite oamenilor să închirieze spațiu pentru uz privat și să nu intre în contact cu alte persoane, potrivit https://www3.nhk.or.jp/.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS