17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCeline Dion spune că are coaste rupte și că s-a chinuit să cânte cu sindromul rar al persoanei rigide

Celine Dion spune că are coaste rupte și că s-a chinuit să cânte cu sindromul rar al persoanei rigide

-

Celine Dion împărtășește detalii despre cât de dificilă a devenit viața ei, deoarece trăiește cu sindromul persoanei rigide.

Într-un clip dintr-un interviu cu Hoda Kotb de la NBC, apreciata cântăreață a dezvăluit că este „ca și cum cineva te sugrumă” atunci când a încercat să cânte.

„Este ca și cum cineva îți împinge laringele în acest fel”, a spus Dion co-gazdei „Today”, în timp ce cântăreața o împingea pe gât pentru a demonstra ce a vrut să spună.

Spasmele pot ataca diferite părți ale corpului ei, inclusiv abdomenul, coloana vertebrală și coastele, a spus ea.

„Am rupt coaste la un moment dat, pentru că uneori, când este foarte grav, se pot rupe și unele coaste”, a spus câștigătoarea Grammy.

Tulburarea este „un sindrom rar, progresiv, care afectează sistemul nervos, în special creierul și măduva spinării”, potrivit Institutului Național de Tulburări Neurologice și AVC.
Dion a anunțat anul trecut că și-a anulat „Turneul mondial Courage”, o sursă apropiată ei spunând la acea vreme pentru CNN că „probabil nu va mai face niciodată un turneu”.

Medicii au găsit ceva în sângele lui Dion care ajută la explicarea de ce a contractat această tulburare neurologică rară, potrivit raportului NBC, și este sub îngrijire pentru a încerca să reia mai multe activități.

Acesta este și punctul central al viitorului documentar, „I Am: Celine Dion”, care va fi difuzat pe Prime Video pe 25 iunie. Conversația completă a lui Kotb cu Dion este difuzată marți, la 22:00.

Citeşte şi: Şansa unui copil de a se ridica din scaunul cu rotile. Drumul spre vindecare costă 35.000 de euro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

80 de trenuri vor sta o oră în gări,...

Peste 80 de trenuri aparţinând tuturor operatorilor de transport...

ȘTIRI GdS