30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Jason Momoa și-a confirmat relația cu Adria Arjona

(VIDEO) Jason Momoa și-a confirmat relația cu Adria Arjona

-

Spune-i aloha noii lui iubite a lui Jaon Momoa, care și-a confirmat relația cu Adria Arjona împărtășind fotografii pline de afecțiune cu actrița. Totul se întâmplă la cinci luni după ce a finalizat divorțul de Lisa Bonet.

Momoa a postat luni o serie de fotografii din călătoria sa în Japonia, inclusiv o fotografie a actorului cu brațele în jurul actriței în timp ce luau masa cu prietenii la un restaurant. Actorul din „Aquaman”, de 44 de ani, era radiant în timp ce o ținea aproape de piept pe vedeta „Hit Man”, de 32 de ani.

Într-o altă fotografie, Momoa și Arjona sunt văzuți legând brațele și râzând lângă ocean, în timp ce vântul le sufla părul în toate direcțiile.

„Japonia, ești un vis devenit realitate, mi-ai uimit mintea”, a subtitrat el postarea. „Suntem atât de recunoscători pentru toți cei care și-au deschis casele, creând amintiri cu prieteni noi și prieteni vechi, împărtășind o altă aventură uimitoare cu mi amor.” Personajul din „Game of Thrones” era în Asia și filma serialul cu motocicletele Harley-Davidson, „On the Roam”.

Fanii îi sunt alături starului

Câțiva dintre fanii lui Momoa au inundat secțiunea de comentarii despre noua lui relație.

„Voi doi sunteți frumoși împreună, vă doresc multă dragoste, sunt atât de fericit pentru voi, vă iubesc atât de mult.😍 😘❤️‍🔥❤️‍🔥”, a comentat un fan la postare.
„Felicitări ție și Adriei. Vă doresc amândurora multă fericire”, a scris o a doua persoană.
„Inima mea se bucură foarte mult pentru tine ❤️, dar plânge pentru mine 😢. Îți doresc toate cele bune. Imagini uimitoare 🔥”, a spus altul.

Actrița portoricană este prima cu care Momoa s-a întâlnit în mod deschis de când și-a încheiat căsătoria cu Bonet, de 56 de ani.

Păstrează legătura cu copiii

El și starul „Cosby Show” s-au separat în ianuarie 2022, după șase ani de căsătorie. Aproape patru luni mai târziu, au apărut zvonuri că Momoa se întâlnește cu Eiza González, deși niciunul dintre starurile de la Hollywood nu a confirmat acest lucru. Bonet a cerut oficial divorțul de Momoa la doi ani după despărțirea lor în ianuarie, potrivit Page Six.

Momoa și Bonet au început să se întâlnească în 2005, dar abia în octombrie 2017 s-au căsătorit în secret. În ciuda despărțirii lor, cei doi au continuat să fie părinți pentru cei doi copii ai lor: Lola, 16 ani, și Nakoa-Wolf, 15 ani. Între timp, Bonet o împarte pe fiica Zoë Kravitz, de 35 de ani, cu fostul ei soț Lenny Kravitz.

Citește și: Autospecială de poliţie, avariată într-un accident produs în Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Economedia: Miza alegerilor locale – ce bugete gestionează primarii...

România organizează duminică, 9 iunie, alegeri locale (alături de...

ȘTIRI GdS