13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) O.J. Simpson a murit la 76 de ani de cancer

(VIDEO) O.J. Simpson a murit la 76 de ani de cancer

-

O.J. Simpson, jucător de fotbal și actor legendar, acuzat că și-a ucis fosta soție, a murit la 76 de ani, potrivit Ap News.

O.J. Simpson a fost achitat de acuzațiile că și-a ucis fosta soție și pe prietenul ei într-un proces care a hipnotizat publicul. Procesul a scos la iveală diviziuni în materie de rasă și poliție în America.

Familia a anunțat pe contul oficial X al lui Simpson că acesta a murit de cancer de prostată. El a murit în Las Vegas, au declarat joi oficialii.

Simpson și-a câștigat faima, avere și adulația prin fotbal și spectacol. Moștenirea sa a fost schimbată pentru totdeauna în iunie 1994. El și-a ucis cu un cuțit fosta soție, Nicole Brown Simpson, și pe prietenul ei Ronald Goldman. Totul s-a petrecut în în Los Angeles. Ulterior, el a fost găsit răspunzător pentru decese într-un caz civil separat. A executat nouă ani de închisoare.

Tatăl lui Goldman, Fred, și sora lui, Kim, au lansat o declarație în care recunosc că „speranța unei adevărate răspunderi a luat sfârșit”. „Veștile despre moartea ucigașului lui Ron sunt un amestec de emoții complicate și ne amintește că drumul prin durere nu este liniar”, au scris ei.

Citește și: 14 prefecţi şi 11 subprefecţi, eliberaţi din funcţii de Guvern pentru a putea candida la alegerile locale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Rapid – „U“ Craiova 1-2 | Alb-albaștrii au „stins...

Universitatea Craiova a câștigat în prelungiri, scor 2-1, partida...

ȘTIRI GdS