23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinEd Sheeran a dat-o pe karaoke, în Manila, înainte de mega concertul din România 

Ed Sheeran a dat-o pe karaoke, în Manila, înainte de mega concertul din România 

Ed Sheeran traversează lumea în lung și în lat cu turneul pe care îl are în desfășurare. El a dat-o pe karaoke în Manila.

Cântărețul și compozitorul englez a distribuit pe Instagram un videoclip cu el în timp ce aducea în culise un aparat portabil de karaoke. El cânta câteva melodii, alături de Ben & Ben și Calum Scott, ambii invitați speciali în show-ul pe care l-a susținut în capitala filipineză.

„Karaoke-ul este o industrie aici, în Filipine, motiv pentru care am luat o mașină portabilă de karaoke. Mi-am făcut de lucru cu ea, în culise”, a scris artistul pe Instagram.

24 august în concert la București

România îl va găzdui pe marele artist pe 24 august pe Arena Națională. Ed Sheeran promite să încânte inimile sutelor de mii de fani care-i vor fi aproape.

Până atunci, artistul mai are de susținut o serie de concerte în alte orașe importante, în cadrul turneului mondial. El își face timp și pentru lucruri haioase, menite pentru a plusa la capitalul lui de imagine, dar și pentru fidelizarea publicului său. De exemplu, în Manila a dat-o pe karaoke cu un scop nobil: să-și încălzească vocea.

Acum, abia așteptăm să vedem ce surprinze pregătește pentru show-ul pe care îl va susține în România.

Pentru a doua oară în România

Megastarul britanic Ed Sheeran vine pentru a doua oară în București, după ce în iulie 2019 acesta a concertat tot pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de oameni, făcându-și o apariție memorabilă îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României. Artistul a interpretat atunci cele mai cunoscute piese ale sale în fața unui stadion arhiplin și a fost impresionat de faptul că românii îi știu versurile pe de rost.

Tichetele pot fi achiziționate de pe site-ul cts.eventim.ro., iar la această sumă se adaugă o taxă de comandă/serviciu de 2,5% la finalizarea comenzii. Fanii artistului, care se va afla pentru a doua oară în România, sunt anunțați că pot cumpăra maxim șase bilete la fiecare comandă, iar tichetele le vor fi livrate în format electronic, înainte de spectacol.

Citește și: Olt: Trafic îngreunat pe DN 65. O persoană, rănită

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS