22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinHannah Gutierrez-Reed, vinovată de omor involuntar a Halynei Hutchins

Hannah Gutierrez-Reed, vinovată de omor involuntar a Halynei Hutchins

Hannah Gutierrez-Reed, armurier pe platoul de filmare, a fost găsită vinovată de omor involuntar, după ce a îcărcat arma cu care actorul Alec Baldwin a ucis-o pe Halyna Hutchins, director de imagine.

Hannah Gutierrez-Reed a fost găsită nevinovată de o a doua acuzație. Este vorba de falsificarea dovezilor legate de împușcarea din 2021 a Halynei Hutchins pe platourile de filmare a lui Rust. Acum riscă până la 18 luni de închisoare. Baldwin se confruntă cu un proces pentru omucidere. Hutchins, de 42 de ani, a fost ucisă după ce Baldwin la o repetiție a tras un cartuș real. Ei se aflau pe platoul de filmare Western din New Mexico.

Gutierrez-Reed a rămas inexpresivă în timp ce își afla soarta. În timp ce era esortată de doi ofițeri, i-a spus mamei sale care plângea: „Va fi bine”, potrivit BBC. Părinții și sora armurierei au spus că sunt „mulțumiți” de verdict. „Așteptăm cu nerăbdare ca sistemul de justiție să continue. Toți ceilalți care sunt responsabili pentru moartea Halynei trebuie să răspundă pentru acțiunile lor”. Condamnarea lui Gutierrez-Reed este probabil văzută ca o veste bună pentru Baldwin. Avocații săi pot argumenta acum că nu era previzibil pentru clientul lor că armurierul nu și-a făcut treaba.

Procurorii au spus că Gutierrez-Reed nu a reușit să se asigure că arma era încărcată doar cu cartușe false – gloanțe false obișnuiau să arate și să sune ca cele reale.

Fimările, un omagiu adus Halynei Hutchins

Printre martorii procesului se numără și regizorul filmului, Joel Souza, care a fost și el împușcat în incident, dar a supraviețuit. Souza a spus că și-a amintit că s-a uitat la Gutierrez-Reed după ce a fost împușcat și a auzit-o spunând în mod repetat: „Îmi pare rău, Joel”. Juriului i s-au arătat, de asemenea, imagini emoționante, când revolverul Colt 45 ținut de domnul Baldwin s-a descărcat. Acesta a inclus un videoclip care părea să arate ultimele momente ale victimei, în care paramedicii încercau frenetic să-i salveze viața. De asemenea, Gutierrez-Reed a fost găsită nevinovată de falsificarea probelor care rezultă din acuzațiile că a încercat să arunce o pungă mică de narcotice după împușcătură. Anul trecut, distribuția și echipa au terminat filmările în omagiu adus doamnei Hutchins, soțul ei fiind producător executiv.

Citește și: Dolj: Geologii fac verificări la Bâzdâna. Verifică acumulările de gaze

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS