16.7 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCrăciunul în grădinile Tivoli din Copenhaga

Crăciunul în grădinile Tivoli din Copenhaga


Grădinile Tivoli din Copenhaga respectă tradiția și în acest an, și s-au îmbrăcat în haine strălucitoare de sărbătoare.

Grădinile Tivoli și-au deschis porțile pe 19 noiembrie, și au fost deja luate cu asalt de vizitatorii curioși, care au fost întâmpinați de o armată de spiriduși.

Atmosferă de poveste
Atmosferă de poveste

De altfel, organizatorii se așteaptă ca peste un milion de oameni să le treacă pragul pentru a admira kilometrii de ghirlande, care împodobesc parcul sau spectacolele inedite de lumini.

Crăciunul în Tivoli este un anotimp absolut uimitor, care se întinde adesea de la sfârșitul lunii noiembrie până în ultima zi a anului – Ajunul Anului Nou.

Tărâm magic al minunilor de iarnă

În această perioadă a anului, Grădinile Tivoli sunt transformate într-un tărâm magic al minunilor de iarnă – probabil cel mai bun pe care îl vei găsi în toată Copenhaga. Parcul este plin de decorațiuni de Crăciun, aproape fiecare brad este împodobit cu lumini, vei găsi o piață de Crăciun plină de bunătăți, Casa lui Moș Crăciun, Parada de Crăciun a Gărzii Tineretului din Tivoli și multe altele!

Decembrie este cea mai întunecată lună a anului în Danemarca. Sunt doar în jur de 7 ore de lumină solară, iar cerul este adesea acoperit de nori groși și gri, care lasă Copenhaga foarte întunecat. Prin urmare, a vedea toate luminile din Grădinile Tivoli este cu siguranță unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în Copenhaga la începutul iernii.

Nu o să mințim, este destul de frig în această perioadă a anului, așa că nu uitați să vă îmbrăcați corespunzător înainte de a merge în parc. Și asigurați-vă că încercați Gløgg de la Tivoli, un vin fiert danez, care vă va oferi un pic de căldură garantat.
Parcul de distracții Tivoli a fost inaugurat în urmă cu 180 de ani și este una dintre principalele atracții turistice din capitala Danemarcei.

Citește și: Şedinţa comună secretă a Camerei Deputaţilor şi Senatului despre situația din Israel

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS