23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Bebeluș născut cu 26 de degete la mâini și la picioare

(VIDEO) Bebeluș născut cu 26 de degete la mâini și la picioare

-

Un bebeluș din India s-a născut cu 26 de degete la mâini și la picioare. Fetița este numită „divină” de către familia ei, care consideră că este reîncarnarea unei zeițe hinduse.

Micuța, din Bharatpur, în statul nordic Rajasthan, are șapte degete pe fiecare mână și șase degete pe fiecare picior, potrivit guardian.ng.

Experții medicali au spus că ea s-a născut cu o anomalie genetică rară, cunoscută sub numele de polidactilie. Familia ei, adânc înrădăcinată în credințele spirituale, o vede ca „a doua venire a unei zeițe hinduse”.

Orașul Bharatpur găzduiește faimoasa zeitate, Dholagarh Devi, dedicată unei zeități înfățișate ca o fată tânără cu numeroase brațe. În mod surprinzător, templul Dholagarh Devi este aproape de spitalul în care copilul a fost născut.

Sosirea bebelușului a stârnit reacția în rândul localnicilor și consideră fetița ca „a doua venire” a lui Dholagarh Devi însăși.

Familia și localnicii o consideră deja o zeitate

Sarju Devi, mama de 25 de ani a copilului miraculos, emană fericire și încredere în noua binecuvântare a familiei ei.

Fratele ei, vorbind cu presa locală, a exclamat: „Sora mea a născut un copil care are 26 de degete și considerăm că este întruparea lui Dholagarh Devi. Suntem foarte fericiți.”

Tatăl bebelușului, Gopal Bhattacharya, un polițist din cadrul Forței de Poliție a Rezervei Centrale, este încântat de nașterea fiicei sale extraordinare.

Nu se știe dacă părinții bebelușului vor alege ca ea să fie supusă unei intervenții chirurgicale pentru a reduce numărul degetelor. Fetița nu are altceva în neregulă cu ea din punct de vedere medical.

Dr BS Soni, medic la spitalul în care s-a născut copilul, a spus: „Nu există niciun rău în a avea 26 de degete, dar este o anomalie genetică. Fata este de altfel absolut sănătoasă.”

În unele culturi, polidactilia, sau condiția de a avea în plus degete de la mâini și de la picioare, este văzută ca un semn de noroc și prosperitate. Acest lucru este valabil mai ales în India, unde mulți oameni cred că este un semn al binecuvântării divine.

Bebelușul este o celebritate locală, iar oamenii care se îngrămădesc la spital pentru a o vedea.

Citește și: Autoturism căutat în Germania, descoperit în Calafat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Marian Vasile şi-a depus candidatura pentru fotoliul de primar...

Marian Vasile și-a depus, astăzi, candidatura pentru funcția de...

ȘTIRI GdS