14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) A murit Randy Meisner solistul trupei Eagles

(VIDEO) A murit Randy Meisner solistul trupei Eagles

-

Randy Meisner, membru fondator al trupei Eagles, a murit miercuri în urma unor complicaţii cauzate de o afecţiune pulmonară.

Randy Meisner li s-a alăturat lui Glenn Frey, Don Henley şi Bernie Leadon în componenţa originală a trupei Eagles în 1971 şi a cântat pe albume clasice ale formaţiei americane, cum ar fi:

  • Eagles,
  • Desperado,
  • On the Border,
  • One of These Nights,
  • Hotel California.

A părăsit triupa în ’77

În 1977, la scurt timp după ce albumul şi single-ul ”Hotel California” au devenit succese majore solistul a părăsit trupa. A fost şi el inclus, alături de formaţie, în Rock and Roll Hall of Fame, în 1998, potrivit The Guardian.

Conflictele interne l-au determinat pe chitaristul Bernie Leadon să părăsească trupa în 1975, când a fost înlocuit de Joe Walsh, iar Randy Meisner a plecat doi ani mai târziu, fiind înlocuit de Timothy B. Schmit. ”Toată treaba a început să se strice când am început să mergem cu limuzine separate”, a declarat Randy Meisner pentru revista Rolling Stone.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un doljean le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere...

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Calopăr, este acuzat de conducere fără permis de conducere, fals și uz de fals, după ce le-a prezentat oamenilor legii un permis fals. Documentul ar fi fost emis de autoritățile italiene.

ȘTIRI GdS