14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinLindsay Lohan a născut primul ei copil, un băiat

Lindsay Lohan a născut primul ei copil, un băiat

Lindsay Lohan a născut primul ei copil, un băiat. Vedeta din „Parent Trap” și soțul ei, omul de afaceri Bader Shammas, sunt părinții unui „fiu frumos și sănătos” pe nume Luai, a declarat reprezentantul actriței.
„Familia este îndrăgostită peste lună”, se spune în declarație.

Lohan, de 37 de ani, a născut în Dubai, unde locuiește cuplul, potrivit Page Six. Data exactă de naștere a fiului ei nu a fost făcută publică. Luai este un nume arab care înseamnă „scut” sau „protector”. Lohan și-a anunțat sarcina în martie, într-o fotografie postată pe Instagram cu un costume alb etichetat cu „în curând”.

Ea trăiește în străinătate de câțiva ani și este căsătorită cu Shamas de anul trecut. Lohan a fost odată un pilon al tabloidelor, dar acum își păstrează un profil public mai scăzut. Ea a revenit la actorie, jucând anul trecut în filmul Netflix „Falling for Christmas” și în viitoarea comedie romantică a serviciului de streaming „Irish Wish”.

Lohan și-a dorit să fie mamă

Într-un interviu din iunie acordat revistei Allure, Lohan a spus că este încântată de faptul că va deveni mamă și a vorbit despre echilibrul dintre viața profesională și cea de acasă.„Abia aștept să văd care este sentimentul și cum este să fii doar mamă”, a spus ea. „Este copleșitor în sensul bun.”

Lohan a căutat îndrumarea colegei din „Freaky Friday”, potrivit www.nbc15.com.

„Am vorbit recent cu Jamie Lee Curtis și mi-a spus: „Adu-ți copilul cu tine și totul va fi bine”, a spus ea. Mama lui Lohan, Dina Lohan, a declarat recent pentru revista People că fiica ei și-a dorit să fie mamă. „Lindsay a iubit întotdeauna copiii pentru că asta a văzut în familie. Îmi iubesc enorrm toți cei patru copii”, a spus ea. „Avem o familie mare, așa că ea și-a dorit mereu copii. Și e atât de maternă.” Cât despre Shamas, Dina a spus că este „atât de dulce și sunt atât de fericiți. Sunt cu adevărat fericiți și gata.”

Citește și: Vâlcea: Coliziune între un autoturism și un autotren. Două persoane, rănite

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS