16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Scooter, declarat oficial ”Cel Mai Urât Câine din Lume” în 2023

(VIDEO) Scooter, declarat oficial ”Cel Mai Urât Câine din Lume” în 2023

-

Scooter, un câine din raza ”chinese crested” a câștigat concursul ”Cel Mai Urât Câine din Lume 2023” la Sonoma-Marin Fair din California, SUA.
Linda Elmquist, din Tucson, Arizona, a zâmbit larg în timp ce își ținea câinele în brațe. Scooter a fost recunoscut pentru cele mai bune calități pentru a primi titlul de cel mai urât câine din lume.

Competiția este desfășurată în ultimii 50 de ani în cadrul târgului Sonoma-Marin din Petaluma, California, potrivit The Guardian. Este un eveniment de renume mondial care promovează adopția câinilor. Prezintă câini extraordinari care au sfidat natura și le celebrează imperfecțiunile.

Câinele ”Scooter” s-a născut cu două picioare deformate. Handicapul său nu l-a împiedicat să ducă o viață aproape normală pe cele două picioare din față.

Scooter, salvat de la eutanasiere

Scooter, un chinez cu creastă, de 7 ani, are părul rar, o coadă ca de șobolan și o limbă care pur și simplu nu-i rămâne în gură. Când era doar un pui, un crescător l-a adus pe Scooter la controlul animalelor din Tucson pentru a-l eutanasia. Se născuse cu picioarele din spate îndreptate spre spate. Era o afecțiune care părea să-l facă sigur că nu va merge niciodată.

Un salvator l-a dus acasă pentru a-i oferi „o șansă să găsească o casă bună și o viață destul de normală”, se arată fișa de concurs a lui Scooter.

Cu ajutorul terapiei și a unui cărucior specializat, Scooter este capabil să meargă și „habar nu are că este diferit de orice alt câine”.

„Sunt nespus de bucuroasă și incredibil de mândră că Scooter a fost încoronat câștigătorul celui mai urât câine din lume”, a declarat Elmquist. Scooter a sfidat toate șansele și ne-a arătat adevăratul sens al rezistenței și al hotărârii.

Citește și: Închiderea stagiunii Filarmonicii Oltenia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Se dă în folosință noua secție UPU din Spitalul...

A fost finalizată modernizarea la Unitatea de Primiri Urgențe...

ȘTIRI GdS