17.6 C
Craiova
vineri, 22 septembrie, 2023
Știri de ultima orăMagazinO mamă și fiica ei încarcă împreună conținut OnlyFans

O mamă și fiica ei încarcă împreună conținut OnlyFans

Susan și Hannah sunt un duo mamă-fiică cărora le place să încarce conținut pe site-uri pentru adulți. În timp ce unii ar putea crede că este nepotrivit, perechea iubește munca pe care o face.

O mamă și o fiică, care încarcă împreună conținut OnlyFansm au criticat afirmațiile că este „nepotrivit” sau „incestuos”. Susan, de 63 de ani, și Hannah, de 28 de ani, au decis să se alăture platformei bazate pe abonament în timpul pandemiei.

Hannah era la facultate pentru a-și lua licența de asistentă medicală, deja cu o diplomă de cosmetologie la 18 ani. Ea și-a dat seama că nu-i plăcea să facă asta.

A simțit nevoia unei schimbări și, după doi ani la școala de de asistentă medicală, a descoperit OnlyFans.

„Nimeni nu m-a învățat, nimeni nu m-a ajutat, mi-a luat zile întregi pentru a învăța tot ce aveam nevoie. Apoi mi-am început afacerea și am avut un public incredibil de loial, care a explodat. A fost emoționant să am viitorul în propriile mele mâini. Știam că nu va mai trebui să dau socoteală nimănui, niciodată. Este ceva la care nu numai că mă pricep, dar îmi place să o fac. Ce este mai frumos decât asta?” spunea Hannah.

La 18 ani, roșcata poza deja în reclame pentru bikini sau fitness, așa că OnlyFans nu i se părea o idee rea

Între timp, mama ei, Susan, tocmai intrase în faliment cu afacerea ei de 21 de ani, iar fiica ei i-a propus să se înscrie pe platformă.

„Lucra foarte mult, tot timpul, și avea nevoie de ajutor, dar a avut ideea de a face o pagină mamă-fiică, ceea ce nimeni nu mai făcuse până atunci”, a spus Susan.

„Fiica mea este un adevărat antreprenor, cu idei care îi vin zilnic. Este uimitoare în acest sens. Ea este o adevărată fondatoare. Nu sunt mulți în lume așa ceva”, a adăugat ea.

Ce nu fac mama și fiica pe OnlyFans

Femeile, care locuiesc în California, au un cont comun, dar încarcă în principal conținut solo.

Imaginile în care apar împreună sunt în mare parte decente, fiind îmbrăcate. Explicația este că OnlyFans nu ar permite niciodată rudelor de sânge să se angajeze în activități sexuale.

Susan a adăugat: „Trebuie să le reamintim oamenilor că suntem o mamă și o fiică adevărată și pur și simplu nu facem niciodată lucruri sexuale împreună. Cel mult, am afișat împreună o imagine topless”.

„Nu suntem inhibate, nu am fost niciodată și, prin urmare, încărcăm imagini și videoclipuri de bun gust, care nu sunt vulgare. Cred că trupul este frumos și nu trebuie să-și fie rușine de cum arăți. Este îmbucurător să te eliberezi de mentalitățile limitate”, a mai spus Susan.

„Este un sentiment atât de plăcut să fac ceea ce îmi place să fac, să fiu propriul meu șef și să produc în același timp un produs grozav de care alții sunt interesați” a spus și fiica, Hannah. Mama ei consideră ca dacă cineva consideră că fac ceva nepotrivit, nu ar trebui să se uite, potrivit www.dailystar.co.uk.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS