22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinMoonbin de la K-Pop ASTRO, găsit mort la doar 25 de ani

Moonbin de la K-Pop ASTRO, găsit mort la doar 25 de ani

Moonbin de la K-Pop ASTRO a fost găsit mort în apartament la doar 25 de ani, de către impresarul său, susțin polițiștii.

Managerul lui Moonbin a mers acasă la solist în Gangnam-gu după ce acesta nu s-a prezentat la repetițiile programate. Cauza morții a fost raportată ca o sinucidere de către poliția locală, potrivit Daily Star.

Poliția din Seul Gangnam a declarat: „Se pare că Moonbin și-a luat viața. După efectuarea autopsiei vom ști cauza exactă a morțiii”.

Moonbin era cunoscut pentru talentul său incredibil de dansator și cântăreț. A avut un număr mare de fani atât în ​​Coreea, cât și la nivel internațional. Moartea sa i-a lăsat pe fani cu inima zdrobită. Rețelele de socializare sunt inundate de mesaje de durere și condoleanțe.

„Nu pot să cred că este adevărat… odihnește-te în pace înger”, a spus un fan devastat de durere.

Un altul a scris: „Trimit toată dragostea și tot sprijinul meu familiei, prietenilor și fanilor lui. Suntem aici pentru a ne sprijini unul pe celălalt. Odihnește-te în pace, dormi bine Moonbin. Te vom iubi mereu.”

Succesul trupei

Înainte de moartea sa, Moonbin avea programat să cânte la viitorul concert de vis ca parte a unității ASTRO Moonbin&Sanha.

ASTRO este un grup popular de K-pop care a făcut furori în industrie de la debutul lor în 2016.

Pe lângă Moonbin, formația originală a lui Astro era formată din:

  • Kim „Jinjin” Myung-jun,
  • MJ,
  • Cha Eun-woo,
  • Yoon San-ha,
  • Park „Rocky” Min-hyuk.

    Trupa a cucerit inimile fanilor din întreaga lume cu melodiile lor captivante, spectacolele de dans fascinante și personalitățile fermecătoare. Succesul ASTRO a permis fiecărui membru să exploreze oportunități în afara grupului, conducându-i în cele din urmă către celebritatea individuală.

    După ani în care a fost alături de grup, Moonbin a decis să-și întindă aripile și să urmeze o carieră solo.Pe 12 noiembrie 2019, Moonbin a anunțat că va intra în pauză din motive legate de sănătate.

În numele cântărețului, casa sa de discuri Fantagio a declarat: „Am decis să suspendăm temporar activitățile. Este nevoie de odihnă și tratament suficient.

„Vă cerem înțelegere în decizia de a suspenda temporar activitățile. Promitem să oferim sprijin și să facem tot posibilul pentru a ajuta Moonbin să-și recupereze sănătatea. Vom continua să cerem sprijin sincer din partea fanilor pentru Moonbin și membrii Astro.”

Citește și: Şi minciuna e tot vorbă! Fântâna de la piaţă încă nu e gata, primăria dă vina pe ploaie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS