13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinHeidi Klum a pozat topless la 49 de ani

Heidi Klum a pozat topless la 49 de ani

Heidi Klum a pozat topless la 49 de ani şi a postat pe Instagram o fotografie în care este îmbrăcată în bikini şi urechi de iepuraş.

Juratul de la America’s Got Talent, Heidi Klum, apare cu abdomenul şi picioarele super tonifiate. Vedetei îi place să danseze și obișnuieşte să facă alergări lungi în Manhattan, potrivit www.womenshealthmag.com .

Se pare că Heidi Klum face totul pentru Paște. În fotografie, vedeta de 49 de ani pozează topless lângă o piscină, cu urechi de iepuraș. „Poza de la piscină este simplă. Heidi cu pantaloni de bikini negri, împodobiți cu stele aurii, arată un abdomen tonifiat și picioare puternice. Și-a arătat, de asemenea, bicepșii sculptați în timp ce dă un pupic la cameră”, a scris ea în legendă.

Heidi nu permite comentarii la postările ei, dar poți fi destul de sigur că a lăsat gura peste tot când această postare a ajuns.

Vedeta se antrenează de patru ori pe săptămână, potrivit Vogue Franța. În timpul acelor sesiuni, ea alergă, merge cu bicicleta, face antrenament cu greutăți și înoată.

Heidi face alergări de foarte mult timp. Ea a declarat revistei Glamour că una dintre rutele preferate este de-a lungul râului Hudson din New York City. Şi termină într-o notă veselă: „ Acolo există un Starbucks la sfârșit!“.

Citeşte şi: (VIDEO) Percheziții la traficanți de droguri pentru tineri. 16 persoane, reținute

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS