21.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinRihanna, apariție de senzație pe coperta Vogue din martie

Rihanna, apariție de senzație pe coperta Vogue din martie

Rihanna are o apariție de senzație alături de bebelușul ei pe coperta revistei Vogue, ediția britanică, din luna martie. În pictorial apare și partenereul artistei, A$AP Rocky.

În actuala ediție britanică a revistei Vogue, Rihanna este cap de afiș alături de familia ei. Cântăreața apare pe coperta publicației, iar prictorialul din interior este spectaculos. Din imagini, reiese clar cât de fericită este artista, care radiază de fericire alături de iubitul ei și de bebelușul lor în vârstă de 9 luni.

În materialul din revistă, Rihanna a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când este mămică: „ Nu îți mai amintești cum era viața înainte, e cea mai mare nebunie care mi s-a întâmplat”. Și, la fel ca orice mămică în primele luni după naștere, artista a spus că viață ei în acea perioadă a fost ca un „rollercoaster”.

În același timp, Rihanna își mărturisește și temerile vizavi de viitorul copilului său: „Să crești un tânăr negru este una dintre cele mai înfricoșătoare responsabilități în viață. Mă întreb în ce lume îmi las copilul. Asta e planeta pe care va crește?”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS