14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Tamiga&2Bad au lansat „I need you“

(VIDEO) Tamiga&2Bad au lansat „I need you“

-

Tamiga&2Bad lansează o nouă melodie de dragoste pe nume „I need you“ (Am nevoie de tine), o melodie diferită față de cele de până acum, cu altfel de ritm și alt gen de cântat.

O melodie de dragoste, frumoasă, despre fericire, împliniri și visuri, care se regăsește într-un stil romantic, ce este dedicată tuturor îndrăgostiților. „I need you“ te duce cu gândul la dragostea eternă, frumoasă, romantică și plină de sens. Se potrivește clar pentru cei ce simt cu adevărat dragostea și care cred în iubirea care dăinuie de peste mii si mii de ani.

Ne dorim ca oamenii să iubească aceasta melodie, să o transpună în povestea lor de dragoste, să le ajunga la inima, sa le intre în suflet si să o fredoneze pe toate platformele de socializare. ( Facebook, TikTok, Instagram , etc) Pentru Tamiga & 2Bad, anul 2023 o să fie foarte plin de surprize pentru fani, cu foarte multe melodii inovatoare, cu diferite stiluri și cu un sound foarte nou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un doljean le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere...

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Calopăr, este acuzat de conducere fără permis de conducere, fals și uz de fals, după ce le-a prezentat oamenilor legii un permis fals. Documentul ar fi fost emis de autoritățile italiene.

ȘTIRI GdS