12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinMusk, detronat de Bernard Arnault. Acesta este cel mai bogat om din lume

Musk, detronat de Bernard Arnault. Acesta este cel mai bogat om din lume

Valoarea averii lui Elon Musk se ridică la aproximativ 178 de milioane de dolari, în timp ce Bernard Arnault are o avere de 188 de miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Bernard Arnault (n. 5 martie 1949) este un om de afaceri francez, cunoscut pentru că este președintele consiliului de administrație al conglomeratului francez LVMH.

LVMH Moët Hennessy • Louis Vuitton S.A este cea mai mare companie producătoare de bunuri de lux din lume. Având sediul în Paris, Franța, compania are peste 150.000 de angajați.

Unii au catalogat preluarea Twitter drept unul dintre factorii din spatele scăderii prețului acțiunilor Tesla. Musk a vândut acțiuni Tesla în valoare de miliarde de dolari pentru a-și finanța achiziția de la Twitter, ceea ce a dus la scăderea acțiunilor. Tesla a fost, de asemenea, lovită de anchetele guvernamentale privind accidentele și opțiunea sa de pilot automat.

Elon Musk este directorul executiv și cel mai mare acționar al Tesla, cu un pachet raportat de aproximativ 14%. De asemenea, el a preluat rețeaua de socializare Twitter pentru 44 de milioane de dolari în luna octombrie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS