23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinBruce Willis și-a modificat testamentul

Bruce Willis și-a modificat testamentul

Testamentul lui Bruce Willis, de 67 de ani, a fost revizuit, iar cea mai mare parte din moştenirea de 250 de milioane de dolari, va merge către actuala sa soție, Emma, ​​și fetele lor, Mabel și Evelyn, de 10 și 8 ani, potrivit radaronline.com.

Astfel, doar 1% din avere va ajunge la copiii săi din căsătoria anterioară cu actrița Demi Moore. Cele trei fete vor primi câte un milion de dolari fiecare.

„El crede că Rumer, Scout și Tallulah au obținut tot ce a fost mai bun din ceea ce a avut el de oferit de-a lungul vieții lor. Testamentul lui Bruce a fost de fapt refăcut cu ani în urmă, după ce s-a căsătorit cu Emma în 2009. A fost modificat după ce s-au născut copiii, apoi din nou când a fost clar că sănătatea lui Bruce era în declin”, a explicat o sursă apropiată.

Primele trei fete au cariere în domeniul artei

Actorul are încredere că fiicele sale mai mari vor fi bine și fără banii lui.

Rumer, de 34 de ani, este o actriță care apare constant în filme. Scout, de 31 de ani, este o compozitoare aspirantă, care și-a lansat albumul de debut în iunie, iar Tallulah, de 28 de ani, apare în reality show-uri.

Actorul are încredere că fiicele sale mai mari vor fi bine și fără banii lui

„Bruce mai crede că Demi va fi mereu acolo pentru Rumer, Scout și Tallulah”, a menționat sursa.

O altă persoană din anturajul actorului a spus că cea mai recentă modificare a testamentului lui Bruce se datorează stării sale deteriorate.

„Bruce este într-o stare precară. Nu înțelege întotdeauna despre ce se vorbește și cum să răspundă”, a declarat sursa.

Bruce Willis, alături de fosta soție, de sărbători

Demi Moore a postat pe contul său de Instagram o serie de imagini în care apare alături de Bruce Willis, copiii lor și noua familie a actorului.
În fotografii, actorul, care s-a retras în urma diagnosticului său de afazie, apare zâmbind în timp ce ține în brațe unul dintre animalele de companie ale familiei.
„Suntem o familie!!” a scris Demi pe pe Instagram.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS