5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJohnny Depp va fi regele Ludovic al XV-lea în viitoarea peliculă „Jeanne Du Barry”

Johnny Depp va fi regele Ludovic al XV-lea în viitoarea peliculă „Jeanne Du Barry”

Johnny Depp a obținut primul rol important într-un film după victoria obținută în procesul contra fostei sale soții, Amber Heard.
Este primul său rol major pe care l-a obținut în ultimii doi ani. În 2020, Johnny Depp a fost înlocuit în franciza cinematografică „Fantastic Beasts”, un spin-off al „Harry Potter”, după ce a pierdut procesul de calomnie împotriva cotidianului The Sun.

În următorul film, Johnny Depp îl va întruchipa pe controversatul Ludovic al XV-lea, potrivit people.com.

„Jeanne du Barry” este o dramă romantică istorică care urmărește povestea lui Jeanne, o tânără femeie din clasa muncitoare care își folosește inteligența și frumusețea pentru a urca în ierarhia socială. Ea a fost ultima amantă a regelui Ludovic al XV-lea.

Filmările ar fi început la sfârșitul lunii iulie, după încheierea procesului dintre Depp și Amber.

Din distribuția filmului ar urma să facă parte și Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noemie Lvovsky, Pascal Greggory și India Hair

Ultimul rol pe care l-a jucat Depp este cel din filmul independent Minamata din 2020, în care l-a interpretat pe fotograful de război W. Eugene Smith.

Tot în 2020, Depp a fost forțat de Warner Bros să părăsească serialul spin-off Harry Potter Fantastic Beasts, după ce a pierdut procesul cu The Sun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS