12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Cățel salvat din habitatul gorilelor

(VIDEO) Cățel salvat din habitatul gorilelor

-

Un câine fără stăpân s-a furișat în Parcul Safari al Grădinii Zoologice din San Diego, ajungând în cele din urmă în habitatul gorilelor, potrivit oficialilor grădinii zoologice, citate de www.nbcsandiego.com.
În imaginile video care au apărut pe rețelele de socializare se vede că gorila și că?elul par să se ia la bătaie, în timp ce privitorii încercau să convingă puiul de câine să iasă din incintă. În cele din urmă, câinele a alergat peste incintă, trecând pe lângă gorila, care a rămas pe picioare.

Personalul grădinii zoologice a observat și a mutat prompt gorila, permițând ofițerilor de la San Diego County Humane Society să intre în siguranță și să scoată câinele.

Oficialii l-au dus pe puiul înapoi la Campusul Escondido al Societății Umane, în timp ce îl căutau pe proprietar. Câinele a fost identificat ca fiind un ciobănesc mascul care nu are microcip.

„Îngrijitorii de animale i-au dat câinelui numele de adăpost „Mighty Joe Young”. Suntem atât de bucuroși că nimeni nu a fost rănit”, a scris Humane Society pe contul său de Twitter.

Organizația speră că proprietarul de drept va veni să-l ia acasă pe Mighty Joe Young.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ambulatoriul de la Spitalul Municipal Filantropia va fi echipat...

Spitalul Municipal Filantropia își va dota cabinetele din Ambulatoriu...

ȘTIRI GdS