23.4 C
Craiova
miercuri, 10 august, 2022
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Două persoane au căzut într-un rezervor plin de ciocolată la fabrica Mars M&M din Pennsylvania

(VIDEO) Două persoane au căzut într-un rezervor plin de ciocolată la fabrica Mars M&M din Pennsylvania

-

Două persoane au fost salvate după ce au căzut joi într-un rezervor plin de ciocolată la fabrica Mars M&M din Pennsylvania, au anunțat autoritățile, potrivit 6abc.com.

Ambii pacienți au fost transportați la spital, a declarat supervizorul adjunct Nick Schoenberger de la dispeceratul 911 din Lancaster County.

„Un pacient a fost transportat pe cale terestră și o persoană a fost transportată cu elicopterul”, a spus Schoenberger. Nu se cunoaște amploarea rănilor lor.
„Echipele de pompieri i-au scos direct din rezervor”, a declarat Brad Wolfe, supervizor de comunicații pentru dispeceratul 911 din Lancaster County, pentru CNN, mai devreme joi. „A trebuit făcută o gaură în partea laterală a rezervorului pentru a-i scoate”, a spus el.

Wolfe a spus că nu este clar cum au căzut oamenii în rezervorul de ciocolată.

Un purtător de cuvânt al Mars Wrigley a declarat pentru CNN: „Gestionăm în mod activ situația și principalul nostru obiectiv este să sprijinim echipele de urgență de la fața locului”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Grădiniţa şi milionul de euro

Primăria Craiova a scos la licitaţie modernizarea şi mansardarea a două grădiniţe

ȘTIRI GdS