10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn chinez divorțează după ce a descoperit că cele trei fiice nu sunt ale lui

Un chinez divorțează după ce a descoperit că cele trei fiice nu sunt ale lui

Un bărbat din China divorțează după 16 ani, după ce a descoperit că niciuna din cele trei fiice pe care le-a crescut nu era copilul său natural. Femeia, în schimb, s-a arătat revoltată, spunând că nu contează cine e tatăl biologic.

Un bărbat de 45 de ani din provincial chineză Jiangxi a înaintat dosar de divorț după 16 ani de căsnicie, după ce a descoperit că niciuna din cele trei fiice pe care le-a crescut nu era copilul său biologic, scrie South China Morning Post.

Chen lucra departe de casă pentru a-și întreține familia, dar a spus că nu și-a bănuit niciodată soția de infidelitate, pentru că țineau mereu legătura, prin apeluri vocale și video frecvente.

A devenit însă suspicios la începutul acestui an, când soția sa, Yu, a început să-i evite apelurile, motiv pentru bărbatul a decis să-i urmărească locația GPS de pe telefonul mobil. Pe 1 martie, Chan a urmărit-o pe Yu până la un hotel, unde și-a văzut soția plecând alături de un bărbat, cu care avea o aventură.

După șocul initial, bărbatul a hotărât să-și ierte soția, dar a cerut totuși un test de paternitate, din care a aflat că fiica cea mică are un alt tată biologic. Chiar și așa, Chen a ales să rămână în căsătorie, pentru a ține familia unită, de dragul celor trei copii.

”Eu nu cred că l-am înșelat. Care este diferența dintre el și un animal?”

A făcut însă teste de paternitate și pentru celelalte două fiice, iar rezultatul a fost cu totul șocant: nici acestea nu erau copiii săi naturali.

După descoperirea adevărului, femeia a dispărut, iar bărbatul a cerut plângând ajutorul presei pentru localizarea ei. În cele din urmă, Yu a fost găsită, dar nu a manifestat nicio urmă de regret. S-a arătat chiar convinsă că nu i-a fost sub nicio formă infidelă soțului său.

”Eu nu cred că l-am înșelat. Este cu adevărat importantă paternitatea biologică? Cuplurile care sunt sterile adoptă copii tot timpul”, a spus Yu într-un interviu telefonic.

Mai mult, femeia l-a criticat pe soțul său pentru că a cerut divorțul după ce a descoperit că cele trei fiice ale lor au fost concepute cu alt bărbat.

”Te rog, încearcă să empatizezi cu mine. Cei trei copii l-au numit „tată” timp de mulți ani, dar acum spune că fiicele sale nu sunt ale lui. Care este diferența dintre el și un animal?”, a declarat soția infidelă.

Bărbatul, sfătuit să ceară daune pentru suferința psihologică

Rețelele sociale chineze s-au umplut imediat de comentarii critice la adresa comportamentului lui Yu și a lipsei de respect față de soțul ei.

„Cât de supărat trebuie să fi fost soțul… Yu este bolnavă mintal?”, se întreba un comentator online.

Un altul a spus: „Chen ar putea obține despăgubiri cu ajutorul instanțelor. Dar cum își poate vindeca inima frântă după 16 ani?”.

„Soțul ar putea cere divorțul dacă el crede că modul în care s-a comportat soția sa le-a afectat grav relația”, a declarat un avocat.

„Când cere divorțul, nu numai că legea l-ar încuraja să-i ceară soției să-i ramburseze pensia de întreținere și alte cheltuieli pe care le-a plătit pentru cei trei copii, dar ar putea solicita și despăgubiri pentru suferința psihologică”, a mai spus avocatul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS