10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Taylor Swift a primit o diplomă onorifică din partea Universităţii New York

(VIDEO) Taylor Swift a primit o diplomă onorifică din partea Universităţii New York

-

Cantautoarea Taylor Swift a primit miercuri o diplomă onorifică din partea Universităţii New York (NYU) şi a adresat un mesaj în cadrul ceremoniei de absolvire desfăşurată pe Yankee Stadium, informează Reuters.

Artista în vârstă de 32 de ani i-a îndemnat pe studenţi să profite din plin de alegerile pe care le fac. ”Viaţa poate fi grea… în special dacă încerci să le faci pe toate… toate ranchiunile, să fii la curent cu tot ce face fostul partener… Trebuie să alegi lucrurile cărora le acorzi timp şi loc în viaţa ta.”

„Am o veste bună: totul depinde de tine. Am şi o veste proastă: totul depinde de tine”, a mai spus cântăreaţa, îmbrăcată într-o robă mov şi o bonetă de absolvent de culoare neagră la ceremonia de absolvire de pe Yankee Stadium.

Artista i-a lăudat pe absolvenţi pentru că şi-au asumat provocarea de a urma cursurile unei facultăţi în timpul pandemiei. ”Nu trebuie să vă fie niciodată ruşine de faptul că aţi încercat – nimic nu se face fără efort”, a spus Swift.

Cântăreaţa, deţinătoarea a 11 trofee Grammy, s-a aflat printre cei trei beneficiari ai unor diplome onorifice acordate de universitate. Este prima diplomă universitară obţinută de Swift, care a susţinut concerte şi turnee încă din perioada liceului.
Universitatea New York are în programă un curs despre Taylor Swift, care vorbeşte şi despre evoluţia sa ca antreprenor în industria muzicii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS