17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Harry şi Meghan i-au făcut o vizită reginei Elisabeta a II-a

(VIDEO) Harry şi Meghan i-au făcut o vizită reginei Elisabeta a II-a

-

Prinţul Harry şi-a vizitat joi bunica, regina Elisabeta a II-a, împreună cu soţia sa, Meghan, în cursul unei escale în Marea Britanie, în drum spre Haga, a făcut cunoscut un purtător de cuvânt al cuplului, potrivit www.eonline.com.
Cuplul călătoreşte în Olanda cu ocazia Jocurilor Invictus, o competiţie sportivă deschisă răniţilor şi invalizilor de război, fondată de Harry, care se deschide în acest weekend.

Potrivit mai multor media, cuplul i-a făcut o vizită reginei, care urmează să sărbătorească 96 de ani în câteva zile, la Castelul Windsor din care aceasta şi-a făcut reşedinţa principală şi care se află la aproximativ patruzeci de kilometri de Londra.

Harry, 37 de ani, şi Meghan, 40 de ani, nu au mai venit împreună în Marea Britanie de la retragerea lor zgomotoasă din familia regală în urmă cu doi ani şi jumătate. În prezent, ei locuiesc în California.

Absent la sfârşitul lunii martie la ceremonia în omagiul bunicului său, prinţul Philip, care a murit în urmă cu un an la 99 de ani, Harry a fost acuzat în tabloidul The Sun că a ignorat evenimentul şi pe regină.

Când a fost anunţată absenţa cuplului de la ceremonie, un purtător de cuvânt a subliniat că ei speră să o viziteze în curând pe suverana ai cărei 70 de ani de domnie vor fi sărbătoriţi la începutul lunii iunie în mai multe zile de festivităţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova: Doi tineri, reținuți pentru vânzarea de substanțe psihoactive

Doi tineri au fost reținuți pentru vânzarea de substanțe...

ȘTIRI GdS