21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Figuri regale la premiera ultimului „James Bond“

(VIDEO) Figuri regale la premiera ultimului „James Bond“

-

Premiera fimului „No Time to Die” a avut loc aseară la Londra, după ce a fost amânată de cel puţin trei ori, după ce pandemia a închis cinematografele.


Prințul Williams și soția sa Kate Middleton au arătat uimitor pe covorul roșu la premiera londoneză a filmului „No Time To Die”, cel mai recent film James Bond care a ajuns în cinematografe, potrivit Fox News

Ducele de Cambridge a îmbrăcat un smoching tradițional de catifea neagră, în timp ce ducesa de Cambridge a întors capetele într-o rochie aurie, cu mărgele, Jenny Packham, cu o pelerină lungă, asortată. A accesorizat ansamblul cu cercei de la compania londoneză O’Nitaa și și-a purtat părul într-un coc complicat.
La premieră s-au alăturat tatăl lui William, prințul Charles și mama vitregă, Camilla, ducesa de Cornwall, care purta o rochie de culoare albastru deschis, cu mâneci transparente și mărgele.

Reprezentanţii lanţului de cinematografe „Odeon” din Londra a anunțat că au vândut deja peste 175.000 de bilete pentru următorul film din franciza “James Bond”. Filmul va rula de joi în sălile de cinema.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS