16.8 C
Craiova
luni, 3 octombrie, 2022
Știri de ultima orăMagazinFiul lui David Beckham, imaginea casei de modă Yves Saint Laurent

Fiul lui David Beckham, imaginea casei de modă Yves Saint Laurent

Romeo Beckham, fiul fostului fotbalist David şi al Victoriei Beckham, calcă pe urmele celebrei sale mame şi va fi imaginea viitoarei campanii toamnă-iarnă a casei de modă Yves Saint Laurent, potrivit spainsnews.com.

Al doilea fiu al soţilor Beckham a devenit imaginea viitoarei campanii toamnă-iarnă a casei de modă Yves Saint Laurent, un anunţ împărtăşit pe reţelele de socializare de mama sa, Victoria, cu exclamaţia ‘Wow!’.

Cu o şuviţă din părul său blond căzându-i pe faţă, fotografiile în alb şi negru realizate de David Sims îl prezintă pe tânărul Beckham cu un aer nonşalant îmbrăcat într-o cămaşă cu mici floricele albe şi o cravată cu buline.

„Mă simt onorat să fac parte din această campanie”, a scris tânărul de 18 ani care a fost deja model pentru Burberry şi care mult timp a fost încurajat de părinţii lui să devină un tenisman profesionist, un sport care i-a plăcut mai mult decât fotbalul.

Pasiunea pentru modă

Cu o imagine în care afişează o barbă recent crescută, Romeo a descoperit până la urmă că pasiunea lui pentru modă o depăşeşte pe cea pentru sport.

Tânărul, care poartă un cercel în urechea stângă, afişează în schimb un fizic bine lucrat în sălile de sport.

Schimbările de tunsoare, obişnuite odinioară şi pentru tatăl său, par să fie un obicei şi pentru Romeo: când are părul lung, când scurt şi blond platinat, o nuanţă pe care a adoptat-o vara aceasta.

Anthony Vaccarello, directorul de creaţie al casei de modă Saint Laurent, este cel care îl îmbracă pe Romeo. Într-o poză el poartă o geacă neagră de toamnă, în timp ce într-o altă imagine apare îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurţi şi un pulover în romburi.

Pentru campania de toamnă-iarnă, Vaccarello se bucură şi de colaborarea rapperului şi actorului american Lakeith Keith Stanfield, cunoscut pentru apariţia sa în serialul „Atlanta” şi în filmul „Get out”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS