13.1 C
Craiova
duminică, 17 octombrie, 2021
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) O femeie de 81 de ani, vedetă a fitnessului pe TikTok

(VIDEO) O femeie de 81 de ani, vedetă a fitnessului pe TikTok

-

Erika Rischko, de 81 de ani, din Germania a ajuns vedetă pe internet după ce a a publicat primul ei videoclip pe TikTok în care face excerciții fizice, informează Reuters. După ce Germania a intrat în perioada de lockdown după declanşarea pandemiei de coronavirus în primăvara trecută, femeia a publicat peste 100 de înregistrări în care apare făcând exerciţii precum plank şi tracţiune la bară, dar şi dansând, pentru a-i încuraja şi pe alţii să rămână activi în perioada lockdownului.

A strâns circa 125.000 de urmăritori şi peste 2 milioane de aprecieri în aplicaţia TikTok, extrem de populară în rândul adolescenţilor, cunoscută pentru videoclipuri cu dansuri şi sicronizare a buzelor, precum şi cu provocări virale.

În unele dintre videoclipuri, filmate de fiica ei, Erika Rischko se antrenează singură şi acceptă provocări propuse de persone cu câteva decenii mai tinere decât ea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Arhiepiscopia Tomisului anunţă că pot fi făcute donații prin...

Arhiepiscopia Tomisului a anunţat sâmbătă că pot fi trimise pomelnice prin PayPal şi în cadrul donaţiei pot fi incluse câteva nume pentru a fi pomenite la slujbe.

ȘTIRI GdS