10.8 C
Craiova
duminică, 17 octombrie, 2021
Știri de ultima orăMagazinO molie gigant a fost descoperită în Australia

O molie gigant a fost descoperită în Australia

O molie gigant a fost fotografiată de o familie care se plimba prin Camp Mountain, în nord-estul oraşului Brisbane, Australia. Oamenii au văzut o molie uriașă, care se afla într-un copac și au imortalizat imaginile, potrivit www.dailymail.co.uk.

Aflată pe o ramură, molia era mai mare decât pumnul încleștat al unui om matur.

”Uau, asta e EPIC ”, a comentat un pasionat de insecte. – Ce frumos, spuse altul.

În timp ce mulți s-au întrebat cât de rară era insecta, se crede că fotografia a capturat Giant Wood Moth, care se găsește în mod obișnuit pe coasta Queensland, în special în Brisbane. Aceste molii pot avea o anvergură a aripilor de până la 25cm și poate avea o lungime de 15cm.

Ele sunt de culoare gri și au o pată întunecată pe torace. În timpul zilei, aceste molii își vor plia aripile pe părțile laterale ale corpului, astfel încât să se poată camufla împotriva trunchiurilor și ramurilor de copaci. De obicei, sunt observate în timpul lunilor de vară și sunt cea mai grea molie din lume, cântărind până la 30g. Molii gigantice din lemn au fost găsite în toată Australia, dar sunt mai frecvent observate de-a lungul coastei de est. Aceste molii mor la scurt timp după împerechere și după depunerea ouălor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Schița Cabinetului Dacian Cioloș

O variantă de lucru discutată duminică de Biroul Naţional al USR este un Cabinet Cioloș în care Dan Barna ar fi vicepremier și ministru de externe. Stelian Ion ar fi păstrat la Justiție, Cătălin Drulă la Transporturi și Ioana Mihăilă ar ocupa din nou portofoliul Sănătății. O schiță a viitorului guvern minoritar USR-PLUS este discutată în conducerea formațiunii înainte ca ea să fie depusă la Parlament, odată cu programul de guvernare, notează Hotnews.

ȘTIRI GdS