11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMatt Damon își vinde vila din Los Angeles cu 21 milioane de dolari

Matt Damon își vinde vila din Los Angeles cu 21 milioane de dolari

Matt Damon se pregătește să-și ia rămas bun de la casa sa din Los Angeles, construită și decorată după inspirația Zen, potrivit People.

Actorul din Good Will Hunting, în vârstă de 50 de ani, și-a pus reședința din Pacific Palisades pe piață pentru 21 de milioane de dolari, listată de agentul Eric Haskel.

Casa de 13508 de metri pătrați se află pe una dintre cele mai dorite străzi din zonă, conform listării, și are șapte dormitoare și 10 băi. Interiorul prezintă un amestec de materiale, inclusiv piatră naturală și păduri calde, inclusiv în atriul central, plin de lumină, cu tavane boltite din mahon de 35 de metri. Starul de la Hollywood a cumpărat imobilul în 2012 cu 15 milioane de dolari.

El spune că vrea să renunţe la proprietatea de lux și să se mute definitiv cu familia în New York. Acolo deţine deja o locuinţă, pe care a cumpărat-o cu aproape 17 milioane de dolari. Matt Damon are patru copii cu soția sa, Luciana Barroso, o fostă ospătăriță născută în Argentina pe care a cunoscut-o într-un bar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS