13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinStiri mondeneFosta soție a lui Donald Trump, Ivana, îl acuză că nu știe să piardă

Fosta soție a lui Donald Trump, Ivana, îl acuză că nu știe să piardă

Fosta soție a președintelui Donald Trump, Ivana, l-a acuzat că nu știe să piardă, după ce a anunțat că nu își va recunoaște înfrângerea în fața lui Joe Biden. Donald și Ivana Trump au divorțat în 1992 și au împreună trei copii.

Divorțu a survenit după ce Trump a avut o aventură cu Marla Maples, care a devenit ulterior a doua soție, conform Daily Star.

Ivana consideră că Donald Trump ar trebui să își recunoască înfrângerea, să meargă să se relaxeze în Palm Beach, Florida, și să accepte că i s-a terminat cariera politică.

Donald Trump a anunțat că nu își va recunoaște înfrângerea și a intentat acțiuni în justiție în mai multe state, deși Joe Biden a obținut suficiente voturi electorale pentru a deveni următorul președinte al Statelor Unite.

„Nu știe să piardă. Nu îi place să piardă, așa că o să lupte și o să lupte. Trebuie să admită că a pierdut. Vreau doar ca acest lucru să se termine, într-un fel sau altul. Chiar nu îmi pasă. Nu cred că are de ales. O să meargă în Palm Beach și o să joace golf și o să trăiască o viață normală, cred. Urăște să piardă, de asta sunt sigură. Dar dacă pierde, pierde”, a spus Ivana Trump.

În ceea ce privește cei trei copii pe care îi au împreună, Ivana a spus că sunt bine, dar speră că vor avea o viață mai normală acum că s-a terminat campania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS