16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinLeann Rimes, fotografiată complet dezbrăcată pe o pajiște, pentru a atrage atenția asupra psoriazisului

Leann Rimes, fotografiată complet dezbrăcată pe o pajiște, pentru a atrage atenția asupra psoriazisului

-

Solista Leann Rimes s-a fotografiat dezbrăcată, pentru a încuraja și pe alții, care se confruntă, la fel ca ea, cu o problemă serioasă a pielii: psoriazisul.

Cântăreața a publicat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii în care apare, complet dezbrăcată, în genunchi pe o pajiște. Pe tot corpul ei se pot vedea semnele acestei afecțiuni, puncte roșii dese, cu o crustă albă, complet inestetice, arată publicația The Sun.

„Muzica a fost darul meu și prin ea am ajuns aici. Vreau să arăt și alte lucruri despre mine iar cei care au aceleași probleme ca și mine să se regăsească. Este momentul să fiu sinceră despre problema mea cu psoriazisul și să arăt asta. Este o ușurare să spui după atâta timp cât ai ascuns lucrul ăsta. Astăzi, fiind ziua mondială a psoriazisului, m-am gândit că este momentul oportun să-mi spun povestea” a scris vedeta pe Instagram.

Lean Rimes a mai spus că s-a confruntat cu psoriazisul de la vârsta de doi ani și a ținut afecțiunea sub control timp de 16 ani. Stresul a declanșat-o din nou, și mai puternic, anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, a mai spus ea.

„Stresul este un factor declanșator obișnuit pentru psoriazis și, cu atâtea incertitudini, mi-a revenit imediat”. La începutul anului „s-a dezlănțuit tot iadul din lume, din interiorul meu, la fel cum cred că au pățit atât de mulți oameni în mijlocul acestei pandemii” a explicat artista.

Leann Rimes s-a hotărât să dezvăluie asta acum, aducând la lumină și alte aspecte neștiute despre ea, din carieră, precum un CD și un podcast cu piese mai vechi, dar care nu au fost lansate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Laura Codruța Kovesi, inclusă într-un top al personalităților care...

Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European, a fost inclusă...

ȘTIRI GdS