8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrinţesa Beatrice a Marii Britanii s-a căsătorit la Windsor

Prinţesa Beatrice a Marii Britanii s-a căsătorit la Windsor

Prinţesa Beatrice a Marii Britanii, fiica cea mare a prinţului Andrew şi a ducesei de York, Sarah, s-a căsătorit cu logodnicul său, Edoardo Mapelli Mozzi, vineri, la Palatul Windsor. A fost o ceremonie  restrânsă, la care a participat însă Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, potrivit Global News.  

Iniţial, cuplul plănuise nunta pentru luna mai, însă măsurile de carantină şi izolare împotriva noului coronavirus i-au obligat să reprogrameze.

Căsătoria a avut loc la la Windsor, într-un cadru restrâns
Căsătoria a avut loc la la Windsor, într-un cadru restrâns

„Ceremonia privată de căsătorie a prinţesei Beatrice cu domnul Edoardo Mapelli Mozzi a avut loc la ora 11:00, vineri, 17 iulie, la Capela Regală ce poartă hramul tuturor sfinţilor din cadrul Royal Lodge, Windsor”, conform unui comunicat al Palatului Buckingham.

„La ceremonia desfăşurată în cadru restrâns au participat regina, ducele de Edinburgh şi alţi membri ai familiei regale. Căsătoria s-a desfăşurat cu respectarea recomandărilor relevante ale Guvernului (împotriva răspândirii noului coronavirus)”, se mai precizează în comunicat.

În Marea Britanie sunt permise nunţile începând din data de 4 iulie, cu o limită de participare de 30 de persoane care trebuie să respecte distanţarea socială, mai notează Reuters.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS