4.2 C
Craiova
marți, 29 noiembrie, 2022
Știri de ultima orăMagazinStiri mondeneLady Gaga în colanţi la o cafea cu iubitul

Lady Gaga în colanţi la o cafea cu iubitul

Lady Gaga a fost surprinsă alături de iubitul ei pe străzile din Hollywood într-o ţinută mai mult sport decât de plimbare.

Celebra artistă de 34 de ani a fost văzută cu o cafea în mână lângă prietenul ei, Michael Polansky.

Însă ce a atras toate privirile a fost silueta ei, îmbrăcată cu o pereche de colanți de culoare neagră și niște adidași de aceeași culoare în picioare. Artista nu trece prin cea mai bună perioadă a ei, afișând câteva kilograme în plus.

Gaga a urmat protocoalele din Los Angeles purtând o mască și un rucsac roșu.

Cântăreața a dezvăluit duminică la The Project din Australia că este „mândră” că a atins succesul global.

„Deși uneori am purtat ținute neplăcute și stau aici fără pantaloni cu pantofii mari, definiția mea despre frumusețe a fost întotdeauna împotriva curentului”, a spus ea într-un interviu acordat Lisa Wilkinson.

„M-am îmbrăcat ca și cum am simțit că mă îmbrac astăzi, cum îmi doream să-mi fac părul, cum îmi doream să par machiajul meu. Dar nu aș dori niciodată să trimit un mesaj nimănui, în special unui tânăr, că trebuie să fii perfect din punct de vedere fizic pentru a fi o persoană frumoasă. Nu am ajuns aici pentru că sunt drăguță. Nu sunt un supermodel. Fac muzică și asta este inima mea, și creierul care m-a adus aici și multă muncă grea”.

Cântăreaţa a lansat vinerea trecută cel de-al șaselea album intitulat Chromatica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS