10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinArchie, fiul prinţului Harry, la prima aniversare

Archie, fiul prinţului Harry, la prima aniversare

Noi imagini cu Archie, fiul prinţului Harry și al soției sale, Meghan, au fost făcute publice cu ocazia primei sale aniversări.

Este vorba despre un filmuleț în care Archie apare alături de mama sa, care citește dintr-o carte pentru copii. Sunt primele imagini făcute publice cu micuțul, din decembrie anul trecut. Regina Elisabeta, prinţul Charles şi ducii de Cambridge, William și Kate, i-au urat „La mulţi ani!” pe rețelele sociale.

Prinţul Harry şi ducesa Meghan de Sussex au făcut publice imagini cu fiul lor, Archie, care miercuri a împlinit un an.

înregistrare video a fost publicată pe contul de Instagram al organizaţiei Save the Children. În imagini, Meghan, în brațe cu Archie,  citeşte din cartea „Duck! Rabbit!”.

Save the Children a mulţumit cu această ocazie fostei actriţe americane, care a acceptat să citească o carte în cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru copiii afectaţi de pandemie.

(w500) Meghan și

Archie şi-a sărbătorit prima aniversare departe de locul natal, în Los Angeles, oraşul american unde s-au mutat părinţii săi, după ce au petrecut câteva luni în Canada.

Acestea sunt primele imagini cu Archie făcute publice din decembrie 2019, când o fotografie cu el şi prinţul Harry a fost postată pe Instagram.

Și bunicul patern al lui Archie, prinţul Charles, i-a urat micuțului „La mulţi ani” publicând o fotografie de la botez pe rețelele sociale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS