10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMeghan Markle, prima apariție publică la Endeavour Fund Awards

Meghan Markle, prima apariție publică la Endeavour Fund Awards

Meghan Markle, ducesă de Sussex și-a făcut prima apariție publică de când ea și soțul Harry și-au anunțat decizia de a face pasul înapoi ca senior royals în ianuarie. Cuplul a participat joi seara la Premiile Endeavour Fund la Mansion House, în care Harry a îmbrăcat un costum, iar Meghan arăta plin de farmec într-o rochie albastră strălucită de Victoria Beckham .

Premiile sărbătoresc realizările unor militari și femei, răniți și bolnavi, care au luat parte la remarcabile provocări sportive și de aventură în ultimul an. Cei doi i-au întâlnit pe candidați la o recepție pre-ceremonie, precum și pe participanții la Endeavour și susținătorii fondului.

Atât Harry cât și Meghan au prezentat fiecare un premiu în timpul ceremoniei, care a fost găzduit de fostul medaliat al Jocurilor Invictus JJ Chalmers. Ducele a susținut și un discurs scurt, potrivit www.hellomagazine.com.

Ducii de Sussex își desfășoară angajamentele finale înainte de a face pasul înapoi în calitate de regali senior la 31 martie. Cuplul va participa, de asemenea, împreună la Festivalul de Muzică Mountbatten sâmbătă, în timp ce Meghan va marca Ziua Internațională a Femeii duminică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS