11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDecizia reginei Elisabeta în cazul lui Harry și Meghan

Decizia reginei Elisabeta în cazul lui Harry și Meghan

După discuţiile de ieri, Regina Elisabeta a II-a este de acord cu o “perioadă de tranziție” în care prințul Harry și soția lui, Meghan, își vor împărți timpul între Canada și Regatul Unit. Suverana a anunțat că respectă dorința ducilor de Sussex de a renuța la rolurile lor de membri de rang înalt ai familiei regale britanice, deși ar fi preferat să rămână așa.

Însă, mai afirmă regina, trebuie găsite răspunsuri la “chestiunile complexe” care se pun acum că Harry și Meghan vor să aibă o nouă viață: în special modul în care se vor finanța și costurile pentru securitate.

Regina ar fi ţinut să vorbească între patru ochi cu nepotul ei, prinţul Harry, înainte ca la discuţii să se alăture William, fratele sau şi Charles, tatăl lor.

Potrivit Daily Mail, s-ar fi renunţat la teleconferinţă cu Meghan, aflată în Canada, de teama ca apelul telefonic ar putea fi interceptat de presă de scandal. Iar prinţul Charles i-a spus răspicat lui Harry că nu va avea resurse nelimitate.
Comunicatul casei regale este următorul: “Familia mea și cu mine sprijinim întru-totul dorința lui Harry și Meghan de a fi o familie tânără la început de drum”. A adăugat, însă: “Am fi preferat să rămână membri ai familiei regale cu program complet”.

Deciziile finale în privinţa modului în care cuplul îşi va organiza timpul şi finanţele vor fi luate în zilele următoare, afirmă suverana în comunicatul difuzat de Palatul Buckingham.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS