21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRegina Elisabeta, dezamăgită de „retragerea” prințului Harry din Casa Regală

Regina Elisabeta, dezamăgită de „retragerea” prințului Harry din Casa Regală


Regina Elisabeta a II-a se pare că este profund dezamăgită, după comunicatul năucitor al nepotului său. Prințul Harry și soția sa, Meghan, au anunțat că renunță la statutul de înalți reprezentanți ai Casei Regale, dar şi că vor să-și petreacă o bună parte din timp în Statele Unite și Canada.

De asemenea, spun că vor să-și câștige independența din punct de vedere financiar. Dar nu renunță la reședința lor din apropierea Castelului Windsor, care a fost renovată anul trecut, cu 2,4 milioane de lire, din banii contribuabililor.
„Avem în plan să ne împărţim timpul între Regatul Unit şi America de Nord, continuând să ne onorăm datoria faţă de Regină, Commonwealth şi activităţile pe care le patronam”, au anunţat ducii de Sussex, într-un mesaj postat pe pagina lor de Instagram.
Potrivit presei din Regat, regina Elisabeta a II-a fost șocată de anunț, iar tatăl lui Harry, prințul Charles, s-a înfuriat.

Palatul Buckingham a difuzat doar un comunicat laconic: ″Înțelegem dorința lor de a încerca o abordare diferită, dar acestea sunt chestiuni complicate a căror rezolvare va lua timp.”
Harry şi Meghan au anunţat şi o schimbare a relaţiei lor cu presa. Speranţa sinceră a ducelui şi ducesei de Sussex este că de acum înainte vor putea să transmită, cu mai puţine constrângeri, informaţii către public – se afirma pe site-ul lor oficial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS