16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinStiri mondeneAri Behn, fostul soț al prințesei Norvegiei, s-a sinucis

Ari Behn, fostul soț al prințesei Norvegiei, s-a sinucis

Ari Behn, fostul ginere al regelui Norvegiei, a murit la 47 de ani, a declarat purtătorul de cuvânt al acestuia.

Behn, autor al mai mai multor romane și piese de teatru, s-a căsătorit cu prințesa Martha Louise în 2002. Cuplul a divorțat în urmă cu doi ani.

Purtătorul său de cuvânt a declarat agenției norvegiene NTB că Behn s-a sinuscis, potrivit BBC.

Într-o declarație, regele și regina Norvegiei au spus că a fost „o parte importantă a familiei noastre de mai mulți ani și că purtăm amintiri calde și bune despre el”.

În momentul nunții lor, Behn, din Danemarca, a fost văzut ca un partener controversat pentru prințesa Martha Louise, singura fiică și copilul cel mai mare al regelui Harald și al reginei Sonja.

Behn și-a întâlnit viitoarea soție prin intermediul mamei sale, care era tutorele fizioterapiei prințesei. El a fost cel mai cunoscut atunci ca autor al unei cărți scurte, Sad as Hell, dar a atras controverse și a fost filmat în timp ce se afla în compania unor prostituate care consumau droguri în las Vegas.

Cuplul a avut trei fiice – Maud, Leah și Emma – dar s-au separat în 2016 înainte de a divorța un an mai târziu. La acea vreme, prințesa a spus într-o declarație: „Ne simțim vinovați pentru că nu mai suntem capabili să creăm familia pe care copiii noștri o merită”.

„Suntem recunoscători că l-am cunoscut”, au spus regele Harald și regina Sonja despre Behn în declarația lor. „Ne întristăm că nepoții noștri și-au pierdut acum tatăl iubit”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS