6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinNaomi Campbell la London Fashion Week pentru strângere de fonduri

Naomi Campbell la London Fashion Week pentru strângere de fonduri

Naomi Campbell a apărut sâmbătă seara în lumina reflectoarelor la London Fashion Week (Săptămâna modei londoneze – n-r.), pentru a strânge fonduri pentru tinerii defavorizaţi. Modelul de 49 de ani a participat la o gală de caritate, organizată la British Museum, cu scopul de a strânge fonduri pentru tinerii şi persoanele defavorizate, potrivit www.okotokstoday.ca.

După prezentarea de modă, a urmat o licitaţie organizată de asociaţia pe care vedeta a creat-o în 2005, „Fashion For Relief”.
Naomi Campbell a mai organizat astfel de evenimente la New York, Londra, Cannes, Moscova, Mumbai şi Dar es Salaam, strângând fonduri, printre altele, pentru victimele uraganului Katrina, ale tsunami-ul din Japonia şi ale cutremurului din Haiti.

De această dată, Campbell, care a crescut în sudul capitalei britanice, a ales drept asociaţii partenere UNICEF şi Mayor’s Fund for London, pentru a încuraja mobilitatea socială a tinerilor londonezi defavorizaţi.

Naomi a urcat pe podium, mai întâi într-o rochie lungă, mulată, decupată la spate, cu mânecile din pene multicolore, apoi într-un costum corai extrem de decoltat, completat de o pelerină dintr-un material cu găuri.

British Fashion Council (Consiliul Britanic al Modei), ce reprezintă industria de modă britanică, a anunţat în luna iunie că Naomi Campbell va primi premiul de „emblemă a modei”. Acesta îi va fi decernat pe 2 decembrie în cadrul ceremoniei anuale a Fashion Awards de la Royal Albert Hall din Londra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS