Acasă Magazin Naomi Campbell la London Fashion Week pentru strângere de fonduri

Naomi Campbell la London Fashion Week pentru strângere de fonduri

-

Naomi Campbell a apărut sâmbătă seara în lumina reflectoarelor la London Fashion Week (Săptămâna modei londoneze – n-r.), pentru a strânge fonduri pentru tinerii defavorizaţi. Modelul de 49 de ani a participat la o gală de caritate, organizată la British Museum, cu scopul de a strânge fonduri pentru tinerii şi persoanele defavorizate, potrivit www.okotokstoday.ca.

După prezentarea de modă, a urmat o licitaţie organizată de asociaţia pe care vedeta a creat-o în 2005, „Fashion For Relief”.
Naomi Campbell a mai organizat astfel de evenimente la New York, Londra, Cannes, Moscova, Mumbai şi Dar es Salaam, strângând fonduri, printre altele, pentru victimele uraganului Katrina, ale tsunami-ul din Japonia şi ale cutremurului din Haiti.

De această dată, Campbell, care a crescut în sudul capitalei britanice, a ales drept asociaţii partenere UNICEF şi Mayor’s Fund for London, pentru a încuraja mobilitatea socială a tinerilor londonezi defavorizaţi.

Naomi a urcat pe podium, mai întâi într-o rochie lungă, mulată, decupată la spate, cu mânecile din pene multicolore, apoi într-un costum corai extrem de decoltat, completat de o pelerină dintr-un material cu găuri.

British Fashion Council (Consiliul Britanic al Modei), ce reprezintă industria de modă britanică, a anunţat în luna iunie că Naomi Campbell va primi premiul de „emblemă a modei”. Acesta îi va fi decernat pe 2 decembrie în cadrul ceremoniei anuale a Fashion Awards de la Royal Albert Hall din Londra.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cât va costa noul Spital Regional de la Craiova. Suma este uriaşă

Consiliul Interministerial de Avizare Lucrari Publice de Interes National a avizat astăzi indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții "Spitalul Regional de Urgență...